Print this page

To Lock down έφερε φιλικά εντός και εκτός Κρήτης (VIDEOS)

06 Sep 2020 Written by

Δυνατά φιλικά και αυτό το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Κρήτης.

To lock down που επικρατεί στα Χανιά και το Ηράκλειο, έφερε τις κρητικές ομάδες, είτε να "μετακομίζουν" σε Ρέθυμνο και Λασίθι, είτε να ταξιδεύουν εκτός Κρήτης, για φιλικούς αγώνες!

Ο ΠΟΑ ταξίδεψε στην Σαντορίνη, για ένα φιλικό παιχνίδι με την τοπική ομάδα, απο την οποία ηττήθηκε με 1-0 στα Φηρά.

Ηττα και για την Δαμάστα, που πήγε στη Νάξο για το φιλικό με τον Παναξιακό, απο τον οποίο ηττήθηκε και αυτή με 1-0.

Στην Κρήτη, ο Γιούχτας, με τον εκπληκτικό Ράπτη σε μεγάλη μέρα (έβαλε δυο γκολ με φάουλ), κέρδισε το Ρωμανό (ομάδα Α1' ΕΠΣΗρακλείου) με 3-0 σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Νεάπολης Λασιθίου.

Ο Πόρος, με τον Φραγκουλάκη να βρίσκει δίχτυα κέρδισε με 2-0 στην Ιεράπετρα την Αναγέννηση, με την οποία θα είναι αντίπαλος στον κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής.

Ο Αλμυρός συνέχισε τις νίκες στα φιλικά, καθώς κέρδισε και την Παλαιόχωρα με 2-0 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Πέραμα Ρεθύμνου.

Σε άλλα φιλικά παιχνίδια ΟΦΙεράπετρας-Νεάπολη 3-0, ΑΟΑΝ-Κ19 ΟΦΗ 1-2, Αρης Σούδας-Ρεθυμνιακός 3-1.

Δείτε παρακάτω VIDEOS απο τις αναμετρήσεις Αναγέννηση Ιεράπετρας-Πόρος 0-2 και Παναξιακός-Δαμάστα 1-0

Γ.Κορτς

 

Read 369 times Last modified on Thursday, 10 September 2020 11:30
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media