Print this page

Ο ΟΦΗ, ο Νέιρα, ο κορονωϊος και το όνειρο του Γιουρόπα Λίγκ

31 Mar 2020 Written by

ΟΦΗ και...Γιουρόπα Λίγκ θέλει ο Χουάν Νέιρα,ο οποίος μίλησε σε μέσο της πατρίδας του, για τον ΟΦΗ την Ελλάδα και τον κορωνοϊο.

«Έχουμε μπει σε καραντίνα και το ποδόσφαιρο σταμάτησε" αναφέρει ο Νέιρα για την πανδημία και την κατλάσταση στην Ελλάδα.

Ενώ για τα δικά του συναισθήματα, ανέφερε ότι "εχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο και είμαι μια χαρά. Τα παιδιά μου πηγαίνουν και σχολείο. Μου αρέσει εδώ και αρχίζω να μαθαίνω ελληνικά".

Για τους στόχους του με τον ΟΦΗ, είπε ότι "το να παίξω στο Γιουρόπα Λιγκ είναι ένα όνειρο".

Ενώ για την θέση που αγωνίζεται σημείωσε ότι "εγώ πλέον παίζω εσωτερικός μέσος. Συνήθισα να παίζω εκεί και μου αρέσει. Θέλω να είμαι χρήσιμος για την ομάδα. Η ομάδα είναι πολύ ανταγωνιστική. Αυτή τη σεζόν τα πήγαμε πολύ καλά και μπήκαμε στα πλέι οφ. Όλοι λένε τα καλύτερα για την ομάδα. Πέρσι σωθήκαμε στο τελευταίο λεπτό, όμως φέτος παίξαμε διαφορετικά και τα καταφέραμε".

Γ.Κορτς

Read 726 times Last modified on Saturday, 04 April 2020 18:27
Rate this item
(0 votes)

Latest from george