Δυο μεγάλες εκπλήξεις σημειώθηκαν στο Κύπελλο ΕΠΣΗ, καθώς ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας, απέκλεισαν αντιπάλους, που είναι μια κατηγορία πάνω απο αυτούς! Η μεγαλύτερη έκπληξη έγινε στον Κρουσώνα, όπου ο ΠΑΟΚ μετά απο ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κέρδισε με 5-4 τον Γιούχτα, σε ένα παιχνίδι που κρόθηκε στην παράταση (3-3 η κανονική διάρκεια) με τους νικητές να έχουν μεγάλο πρωταγωνιστή τον έμπειρο μέσο Βασίλη Παπαδάκη, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ!
Ετσι, ο ΠΑΟΚρουσώνα που αγωνίζεται στην Α1 ΕΠΣΗ, απέκλεισε τον Γιούχτα που πρωταγωνιστεί στην Γ' Εθνική, σε μια έκπληξη που έχει μια ακόμη διάσταση, καθώς στην έδρα του Γιούχτα θα γίνει φέτος ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ και στις Αρχάνες ήθελαν να σηκώσουν το τρόπαιο.
Εκπληξη όμως και στη Δαμάστα, όπου η πρωτοπόρος ομάδα της Α2, πέταξε έξω απο το θεσμό την ομάδα του Ζαρού, η οποία είναι πρώτη με εντυπωσιακή πορεία στην Α1 ΕΠΣΗ!
Και σε αυτό το παιχνίδι, πρωταγωνιστής ο Κλαπάκης για τους νικητές με τρία γκολ!
Δείτε στα παρακάτω video του Crete2day τα καλύτερα στιγμιότυπα των συγκλονιστικών αναμετρήσεων αναμετρήσεων στο Κύπελλο Ηρακλείου.