Print this page

Εμεινε στον Εργοτέλη ο Ρέντζας

01 Sep 2015 Written by

Ο Βασίλης Ρέντζας συνεχίζει στον Εργοτέλη. Ο 23χρονος δεξιός μπακ-χαφ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην κρητική ομάδα και να την ενισχύσει στην Football league. Η ανακοίνωση του Εργοτέλη, αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου μονοετούς διάρκειας με τον Βασίλη Ρέντζα. Ο 23χρονος (16/04/92) μπακ – χαφ, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα μας από το 2011 και το τελευταίο συμβόλαιο του έληξε τον περασμένο Ιούνιο, εντάσσεται στην προετοιμασία και τίθεται άμεσα στην διάθεση του Γιάσμινκο Βέλιτς".

Ο Βασίλης Ρέντζας δήλωσε για την παραμονή του στην κρητική ομάδα:«Περίμενα να δω τι θα γίνει με τις εξελίξεις για το μέλλον του Συλλόγου και θεώρησα σωστό να συμβάλλω κι εγώ στη δύσκολη φετινή προσπάθεια, γιατί κι εμένα με έχει με έχει βοηθήσει ο Εργοτέλης. Όλοι μαζί και με σύμμαχο το οικογενειακό κλίμα θα αγωνιστούμε για να επανέλθει ο Εργοτέλης στην Κατηγορία που ανήκει, τη Super League. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς, γι’ αυτό θα χρειαστούμε και την στήριξη του κόσμου μας, όπως μας την προσφέρει τόσα χρόνια».

Read 1481 times Last modified on Tuesday, 01 September 2015 14:31
Rate this item
(0 votes)

Latest from george