Στον τελικό του πρωταθλήματος Νέων της Football league αγωνίζεται ο Εργοτέλης το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων (16:30) κόντρα στον Άρη, με στόχο να κατακτήσουν την...κούπα του πρωταθλητή.
Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα, ο Βασίλης Πλεσίτης, ο οποίος για δεύτερη συνεχή χρονιά, πηγαίνει στον τελικό.
Οπως δήλωσε ο προπονητής της Κ19 στο ergotelis.gr «η συμμετοχή μας στον τελικό είναι η επιβράβευση της καλής πορείας που πραγματοποίησε η ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα του Νοτίου Ομιλου της Football League. Είναι η δικαίωση των προσπαθειών των παικτών μας. Χωρίς να παραγνωρίζουμε την αξία του αντιπάλου είμαστε αποφασισμένοι και θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να στεφθούμε πρωταθλητές».
Η αποστολή του Εργοτέλη θ’ αναχωρήσει για την πρωτεύουσα το βράδυ της Παρασκευής και οι 19 παίκτες που έχουν επιλεγεί είναι οι : Κορνηλάκης, Σαβουϊδάκης, Λούσι, Ψαράκης, Πλαϊτακης Δουλγεράκης, Μανιουδάκης Μιφτάρι, Κουτεντάκης Μαυροειδής, Τσακάνι, Κεφαλούκος, Κουτάντος, Παπαδόπουλος, Σαϊτάκης, Κατσούρι, Σαμπροβαλάκης, Κουτσογιαννάκης, Μαυροματίδης.
*Η ΠΑΕ Εργοτέλης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την διοίκηση του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος για την παραχώρηση του γηπέδου της Νέας Αλικαρνασσού προκειμένου να προπονηθεί η Κ19 της ομάδος μας και να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον τελικό του πρωταθλήματος Νέων της Football League.