Ο Μανόλης Μονιάκης δεν συνεχίζει στον ΟΦΗ. Μετά απο συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΟΦΗ, έλυσε το συμβόλαιο του, καθώς είχε για ένα ακόμη χρόνο. Η ΠΑΕ με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον ποδοσφαιριστή για τη στάση του. Ο 30χρονος αμυντικός δεν ήταν στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς. "Ο Μανόλης Μονιάκης θα είναι πάντα κάτι το ιδιαίτερο για την ομάδα μας" αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ.
Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Μανόλη Μονιάκη.
Ο 30χρονος αμυντικός αν και είχε συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο με τον ΟΦΗ, μετά από συζήτηση με τους ανθρώπους της ομάδας το έλυσε, καθώς δεν βρίσκεται στον σχεδιασμό της νέας περιόδου.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Μανόλη Μονιάκη, για τη στάση που κράτησε στο θέμα της λύσης του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ, η οποία και ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (6/6).
Ο ποδοσφαιριστής ήρθε σε διακανονισμό της οφειλής που υπάρχει απέναντι του και έλυσε τη συνεργασία του με τον ΟΦH.
Ο Μανόλης Μονιάκης θα είναι πάντα κάτι το ιδιαίτερο για την ομάδα μας.
Toυ ευχόμαστε υγεία και ότι καλύτερο στην ποδοσφαιρική του καριέρα.