Print this page

"Mόνο δεν σ ' αφήσαμε ποτέ!"

23 May 2018 Written by

Με τη φράση, που έχει γίνει και σύνθημα «Όμιλε στα δύσκολα σου χρόνια, μόνο δεν σ’ αφήσαμε ποτέ» οι συνδεσμίτες του ΟΦΗ, καλούν τον κόσμο της ομάδας, να γεμίσει το Γεντί Κουλέ στο τελευταίο παιχνίδι της Κυριακής με τη Σπάρτη "όχι γιατί η ομάδα επιστρέφει στη Σούπερλιγκ, εκεί άλλωστε είναι η θέση της, αλλά γιατί τα τρία πέτρινα χρόνια για τον Ο.Φ.Η ανήκουν οριστικά στο παρελθόν" όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους.

"Γεμίζουμε το Γεντί Κουλέ και δείχνουμε έμπρακτα την ευγνωμοσύνη μας στον Προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο και τους παίκτες της ομάδας μας για όσα έκαναν φέτος. Είναι οι πρωτεργάτες της επιστροφής και τους αξίζει ένα τεράστιο χειροκρότημα γιατί δεν τα παράτησαν όταν μπορούσαν και γιατί έμειναν και πάλεψαν μέχρι τέλους και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε" αναφέρουν.

Aναλυτικά η ανακοίνωση τους:

"Τρία χρόνια αναμονής, προσμονής, πίκρας αλλά και χαράς φτάνουν στο τέλος τους την Κυριακή. Ο αυθεντικός εκπρόσωπος της Κρήτης επιστρέφει ως Πρωταθλητής στην Σούπερλιγκ πιο δυνατός και περισσότερο συσπειρωμένος από ποτέ και ελπίζουμε διδαγμένος από τα τραγικά λάθη του παρελθόντος που ανάγκασαν τον Ο.Φ.Η να περιπλανιέται σε χωριά και γειτονιές στην προσπάθεια επιστροφής στην Σούπερλιγκ.

Εμείς από την πλευρά μας δώσαμε μια υπόσχεση και την πραγματοποιήσαμε. ΟΜΙΛΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ…ΜΟΝΟ ΔΕ Σ ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ!!!

Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα εκεί να στηρίζουμε με το πάθος και τη φωνή μας τον Ο.Φ.Η, λειτουργώντας ως θεματοφύλακες της Ασπίδας, της Ιστορίας και των ιδανικών που για εμάς ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ πρεσβεύει.

Το ίδιο πάθος θα δείξουμε και την Κυριακή. Γεμίζουμε το Γεντί Κουλέ και δείχνουμε έμπρακτα την ευγνωμοσύνη μας στον Προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο και τους παίκτες της ομάδας μας για όσα έκαναν φέτος. Είναι οι πρωτεργάτες της επιστροφής και τους αξίζει ένα τεράστιο χειροκρότημα γιατί δεν τα παράτησαν όταν μπορούσαν και γιατί έμειναν και πάλεψαν μέχρι τέλους και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.

Ραντεβού την Κυριακή στο Γεντί Κουλέ για μια μεγάλη γιορτή. Γιορτή όχι γιατί η ομάδα επιστρέφει στη Σούπερλιγκ, εκεί άλλωστε είναι η θέση της, αλλά γιατί τα τρία πέτρινα χρόνια για τον Ο.Φ.Η ανήκουν οριστικά στο παρελθόν!!!!

ΠΕΡΗΦΑΝΑ…ΔΥΝΑΤΑ…ΟΜΙΛΙΤΙΚΑ…ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ….ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!

SNAKES 4

KRHTES 4

ΑΡΧΑΝΕΣ 4"

 

Read 1043 times Last modified on Thursday, 24 May 2018 12:15
Rate this item
(0 votes)

Latest from george