Print this page

Με 19 κομάντο στην Πάτρα ο ΟΦΗ

30 Mar 2018 Written by

Με 19 κομάντο, ταξιδεύει για την Πάτρα, ο ΟΦΗ με στόχο τη νίκη, που θα του δώσει τη δυνατότητα να "κλειδώσει" την άνοδο.

Με τη διαφορά στο +10 απέναντι στην Παναχαική, ο ΟΦΗ θα παίξει ουσιαστικά για δυο αποτελέσματα, ωστόσο στη σκέψη τεχνικής ηγεσίας και παικτών, είναι η νίκη και μονο αυτή.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με το Λεάλ να έχει κάποιες ενοχλήσεις στο ισχίο, αλλά να είναι στην αποστολή. Επιστρέφουν οι Βουό και Μπολάκης στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Εκτός οι τραυματίες Μονιάκης και Παπαστεριανός.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Mε προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (30/3) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση, με την Παναχαική στην Πάτρα (Σάββατο, 31/3, 3μμ).

Ο Σέρτζιο Λεάλ, προπονήθηκε επιφυλακτικά, καθώς έχει ενοχλήσεις στο ισχίο, ωστόσο ο Νίκος Παπαδόπουλος, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή εμτά απο συζήτηση που θα έχει με τον παίκτη.

Εκτός είναι οι τραυματίες Μονιάκης-Παπαστεριανός.

Επιστρέφουν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, οι Βουό και Μπολάκης.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, επέλεξε για την αποστολή 19 παίκτες.

Αυτοί είναι οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πουρτουλίδης,Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Βουό.

Eκτός αποστολής έμειναν οι: Παναγιώτου, Γιαγκιόζης, Μονιάκης, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Παπατόλιος, Τοπούζης, Νοικοκυράκης.

Η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρεί το απόγευμα της Παρασκευής, αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί με το πούλμαν της ομάδας, για την Πάτρα. Θα επιστρέψει στο Ηράκλειο, το Σάββατο το βράδυ, μετά το παιχνίδι.

Read 2368 times Last modified on Saturday, 31 March 2018 14:17
Rate this item
(0 votes)

Latest from george