«Μεμονωμένο περιστατικό, που έγινε εκτός γηπέδου». Υπερβολικές χαρακτήρισαν τις αναφορές των ανθρώπων του Εργοτέλη, οι άνθρωποι του ΟΦΗ, αναφορικά με κάποιες πέτρες που έπεσαν στην θύρα 6. Το περιστατικό αυτό έγινε από άτομα έξω από το γήπεδο και δεν επηρέασε το παιχνίδι.
«Είναι κάτι που το καταδικάζουμε, καθώς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους φίλους του Εργοτέλη, τους οποίους μάλιστα φιλοξενήσαμε στο γήπεδο μας» ανέφεραν στον ΟΦΗ. Και συνέχισαν λέγοντας στον ΟΦΗ ότι «το περιστατικό αυτό δεν μπορεί να αμαυρώσει την όμορφη ποδοσφαιρική εικόνα που δημιούργησαν 6 και πλέον χιλιάδες θεατές».
Στον ανέφεραν ότι οι άνθρωποι του Εργοτέλη, θα έπρεπε να συμπεριλάβουν στην ανακοίνωση τους, την ωραίο ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα στο Γεντί Κουλέ, με 6 χιλιάδες κόσμο και γεμάτες εξέδρες, την οποία έχει ανάγκη το Ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι αγώνες μεταξύ συγγενών και φίλων.
Στην ανακοίνωση του, ο Εργοτέλης αναφέρει ότι «στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να καταδικάσουμε την αναίτια επίθεση με πέτρες που δέχτηκαν οι φίλαθλοι της ομάδος μας, οι οποίοι βρέθηκαν στην θύρα 6 και ως εκ θαύματος δεν θρηνήσαμε θύματα. Τέτοιου είδους γεγονότα, αμαυρώνουν τον χώρο του αθλητισμού και οι υπεύθυνοι, θα πρέπει να λάβουν άμεσα πιο δραστικά μετρά, προκειμένου να μην επαναληφθούν στο μέλλον αντίστοιχα συμβάντα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ