Print this page

Μια "μπεθιά" για τον ΟΦΗ!

07 Mar 2018 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Μια …μπεθιά για τον ΟΦΗ!

Μια φράση που «παίζει» στο Facebook μεταξύ των φίλων του ΟΦΗ, νομίζω ότι είναι το πιο επίκαιρο σύνθημα για τον ΟΦΗ του σήμερα.

«Μια μπεθιά μωρέ όλοι για τον ΟΦΗ», έγραψε ο «Νικολής», για να …παρασύρει τους «φίλους» του να ξεσηκωθούν για την προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ.

Μετά το διπλό του ΟΦΗ και μάλιστα με τόσο επιβλητική εμφάνιση, στο Αιγίνιο (0-3) και τη γκέλα του Αρη στην Καλλιθέα (0-0), η … μπεθιά που χρειάζεται ο ΟΦΗ, είναι πραγματικά «όλα τα λεφτά».

Για τους φίλους μου από την Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα, να εξηγήσω ότι η  «μπεθιά» που προέρχεται από το «μπέτη» μας, το στήθος μας δηλαδή, είναι το… σπρώξιμο και η ώθηση που πρέπει να δώσουμε όλοι στον ΟΦΗ, για να τα καταφέρει.

Ο Παπαδόπουλος ήταν σαφής, μετά την όμορφη ποδοσφαιρική «παράσταση» στο Αιγίνιο: «Είναι καθοριστική στιγμή για τον ΟΦΗ» είπε.

Είναι η ΩΡΑ ΤΟΥ ΟΦΗ, θα πω εγώ, για να «δέσει» την υπόθεση άνοδος.

Η μείωση της διαφοράς στο -2 από την πρώτη θέση, έδειξε ότι ακόμη, ότι όχι μόνο η άνοδος, αλλά και ο τίτλος του πρωταθλητή δεν έχει κριθεί.

Κανένας, ωστόσο, δεν θα πρέπει να θεωρήσει τίποτα δεδομένο. Τίποτα δεν έχει κριθεί.

Απλά ο ΟΦΗ, δείχνει συγκεντρωμένος και απολύτως προσηλωμένος στο στόχο.

Και σοβαρός!

Μια …μπεθιά λοιπόν, όλοι για τον ΟΦΗ!

Ο Παπαδόπουλος και οι παίκτες του, το έχουν κάνει και με το παραπάνω.

Ηρθε η ώρα, να το κάνουμε όλοι μας, που θέλουμε τον ΟΦΗ, εκεί που αξίζει.

Μια …μπεθιά λοιπόν, από τον καθ’ ένας μας ξεχωριστά, αρχής γεγονομένης απο την επόμενη "μάχη" με τα Τρίκαλα την Κυριακή στο Γεντί Κουλέ.

Μια …μπεθιά, από όσους θέλουν να ξαναδούν τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ.

Μια …μπεθιά, από όλο το Ηράκλειο, που θέλει να βρεθεί ξανά, στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο και να έχει μια ομάδα στη μεγάλη κατηγορία.

Μια..μπεθιά, απο τους επιχειρηματίες της πόλης, να έρθουν πιο κοντά στην ομάδα και να βοηθήσουν την προσπάθεια που γίνεται.

Μια…μπεθιά, από τους φιλάθλους και από εκείνους που έχουν κόψει για διάφορους λόγους, το γήπεδο και τώρα ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ να επιστρέψουν.

Μια… μπεθιά και από εμάς τους δημοσιογράφους, από όλα τα ΜΜΕ, από τις εφημερίδες, τα ραδιόφωνα, τα σάιτ, αν θέλουμε να ξαναζήσουμε τις στιγμές του παρελθόντος και να ξεφύγουμε από τη μιζέρια της Β’ και της Γ’ Εθνικής.

Αυτό χρειάζεται ο ΟΦΗ του σήμερα. Μια …μπεθιά.

Πάμε όλοι μαζί. Αξίζει τον κόπο!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η επέλαση του ΟΦΗ στο Αιγίνιο (VIDEO)

Στο -2 απο την πρώτη θέση ο ΟΦΗ!

ΟΦ(η)ς που δαγκώνει για την άνοδο!

Read 2400 times Last modified on Monday, 12 March 2018 00:25
Rate this item
(0 votes)

Latest from george