Print this page

"Να βοηθάω τον κόουτς και τον ΟΦΗ!"

25 Feb 2018 Written by

O κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ, Νίκος Βαφέας, χρησιμοποιήθηκε ως αμυντικός μέσος στο διάστημα που αγωνίστηκε στη νίκη με 2-0 επί του Πανσερραικού στο Γεντί Κουλέ. "Νοιώθω καλά, που μπορώ και  βοηθάω” ανέφερε, για τη δική του παρουσία, ενώ για το παιχνίδι, τόνισε πως "κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε".

O Nίκος Βαφέας εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, ανέφερε στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη με 2-0 επί του Πανσερραικού:

«Συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη. Κρατάμε τη νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας, που είναι η άνοδος. Θέλουμε να το συνδιάσουμε αυτό με ωραίο ποδόσφαιρο για να χαίρεται και ο κόσμος».

-Για τη δική του παρουσία στον ΟΦΗ:

“Νοιώθω πολύ καλά. Βλέπω ότι ο κόουτς με εμπιστεύεται και σε άλλες θέσεις. Νοιώθω καλά, που μπορώ και τον βοηθάω”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Βήμα-βήμα για την άνοδο ο ΟΦΗ!

Η νίκη του ΟΦΗ, επί του Πανσερραικού (VIDEO)

Read 2618 times Last modified on Monday, 26 February 2018 21:28
Rate this item
(0 votes)

Latest from george