Στο παιχνίδι της Κυριακής με τα Τρίκαλα, στο Παγκρήτιο στάδιο (3μμ), στρέφει την προσοχή του ο Εργοτέλης, ο οποίος αναζητάει επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα στο Αιγίνιο. Ο Αντώνης Μπουρσέλης, τέθηκε στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι, καθώς ο τραυματισμός του στο Αιγίνιο, δεν ήταν κάτι σοβαρό.
Η επίσημη ενημέρωση του Εργοτέλη αναφέρει:
Ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδος μας για την εντός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.
Οι κιτρινόμαυροι μετά το άσχημο αποτέλεσμα στην Πιερία θέλουν την Κυριακή μπροστά στον κόσμο τους να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Έτσι έχουν προσηλωθεί στην προετοιμασία τους για την δύσκολη μάχη που τους περιμένει. Ο Τάκης Γκώνιας έχει εστιάσει στους παίκτες του στον τρόπο που ήρθε η ήττα από τον Αγινιακό και σε λάθη που έγιναν τα οποία και δεν θέλει να επαναληφθούν.
Προβλήματα αγωνιστικά δεν υπάρχουν καθώς και ο Αντώνης Μπουρσέλης που είχε αποκομίσει ένα τραύμα στο Αιγίνιο έλαβε κανονικά μέρος στην σημερινή προπόνηση.
Η προετοιμασία της ομάδος μας θα συνεχιστεί αύριο στις 11:30 το πρωί στο βοηθητικό του Παγκρητίου σταδίου.