Του Γιώργου Κορτσιδάκη
Η επιστολή του Νίκου Παπαδόπουλου προς τους μετόχους και οι τάσεις αποχώρησης του από την ομάδα, αλλά και ο τρόπος που έχασε ο ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, η κακή διαιτησία και άλλα, άφησαν να περάσουν σε δεύτερη μοίρα, πολλά αγωνιστικά κέρδη που είχε ο ΟΦΗ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με την σπουδαία του εμφάνιση.
Ένα από αυτά, ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Μανόλη Φαζού, μετά από 8 μήνες!
Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ ήταν άτυχος στο τελείωμα της περσινής αγωνιστικής περιόδου, καθώς στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο τον περασμένο Απρίλιο, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και οδηγήθηκε στο χειρουργείο.
Ο Φαζός έκανε υπομονή, δούλεψε το καλοκαίρι και εδώ και ένα μήνα, ακολουθεί το φουλ πρόγραμμα της ομάδας.
Ο Παπαδόπουλος, του έδωσε μερικά λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, καθώς ο νεαρός αμυντικός, ένας παίκτης γέννημα-θρέμα του ΟΦΗ, είναι πλέον 100% καλά και διεκδικεί και αυτός το χρόνο συμμετοχής που δικαιούται, μέσα στον γενικότερο υψηλό ανταγωνισμό που υπάρχει στις θέσεις των αμυντικών.
Η άποψη του προπονητή του ΟΦΗ, για τον Μανόλη Φαζό, είναι πολύ καλή, καθώς τον εκτιμάει ως παίκτη και ως χαρακτήρα και είναι βέβαιο ότι αν ο Παπαδόπουλος συνεχίσει στον ΟΦΗ, ο 22χρονος στόπερ, θα έχει και άλλες ευκαιρίες.