Print this page

Αφήνει τον Αρη και σκέφτεται τον Πανιώνιο ο ΟΦΗ

18 Dec 2017 Written by

Το τελευταίο του παιχνίδι για το 2017 δίνει την Πέμπτη (3μμ) ο ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί χωρίς τον Χαντί, που έφυγε για την Ιορδανία, για υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας (κλήθηκε πρόσφατα), ενώ ερωτηματικό αποτελούν οι Λεάλ, Ορτέγκα και Κοιλιάρας, που ταλαιπωρούνται απο τραυματισμούς.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Στο παιχνίδι της Πέμπτης (21/12, 3μμ) με τον Πανιώνιο για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος στρέφει την προσοχή του ο ΟΦΗ, στο τελευταίο του παιχνίδι  για το 2017.

Κόντρα στον Πανιώνιο, ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν θα έχει στην διάθεση του τον Αγγελο Χαντί, ο οποίος αναχώρησε για την Ιορδανία, όπου θα συμμετάσχει σε παιχνίδια της Εθνικής ομάδας της χώρας.

Με προπόνηση που έγινε τη Δευτέρα (18/12) το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία του, για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Αρη, έκαναν αποθεραπεία.

Η εμφάνιση και το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Αρη, στο Κλεάνθης Βικελίδης, έφερε ικανοποίηση, καθώς ο ΟΦΗ έβγαλε αντίδραση μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με την Παναχαική.

Ο Λεάλ έχει ενοχλήσεις στην γάμπα και έκανε θεραπεία.

Τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα είναι στην διάθεση της ομάδας, για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Για τις περιπτώσεις επίσης των Ορτέγκα και Κοιλιάρα, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Αρη, θα φανεί στις επόμενες προπονήσεις.

Εκτός και από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα είναι οι Μάρτος, Μονιάκης, Οικονόμου,Περογαμβράκης.

Read 963 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george