Print this page

Εδειξε ξανά την αγάπη του για τον ΟΦΗ!

06 Dec 2017 Written by

Την αγάπη του για τον ΟΦΗ έδειξε ο παλιός παράγοντας της ομάδας Μιχάλης Τζιράκης, ο οποίος ανέλαβε τα έξοδα για τον ρουχισμό της ομάδας Κ19 του ΟΦΗ, η οπoία ετοιμάζεται να μπεί στο πρωτάθλημα Νέων.

H επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

"Μια πολύ σημαντική χορηγία στην Κ19 του ΟΦΗ, έκανε ο παλιός παράγοντας της ομάδας Μιχάλης Τζιράκης, δείχνοντας την αγάπη του για το σύλλογο.

Ο Μιχ. Τζιράκης κάλυψε με δικά του έξοδα, όλο το ρουχισμό της ομάδας Κ19 του ΟΦΗ, η οποία ετοιμάζεται για να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Νέων.

Νέες φόρμες, μπάλες, εμφανίσεις περιλαμβάνονται στο πακέτο της χορηγίας, ενώ ο όμιλος ξενοδοχείων που διαθέτει (Stella Palace, Stella Village, Stella Island) θα είναι χορηγός στην φανέλα της ομάδας .

H ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και η επιτροπή της Κ19 του ΟΦΗ, ευχαριστούν θερμά τον Μιχάλη Τζιράκη, για την σημαντική του χορηγία".

 

Read 3579 times Last modified on Saturday, 09 December 2017 18:55
Rate this item
(0 votes)

Latest from george