Print this page

Ερχονται οι...Κινέζοι για τον ΟΦΗ!

10 Nov 2017 Written by

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται απο τις 30 Νοεμβρίου μέχρι και τις 3 Δεκεμβρίου η Εθνική ομάδα πόλο της Κίνας, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Η Κινέζικη ομάδα, έχει προγραμματίσει μία σειρά από φιλικά παιχνίδια με τις ομάδες της Α1 πόλο Ανδρών και μεταξύ αυτών θα παίξει και με τον ΟΦΗ, κάτι απολύτως θετικό για την ομάδα του Μάκη Βολτυράκη, η οποία χρειάζεται παιχνίδια, στην παρθενική της συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία της υδατοσφαίρισης.

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος

Ο Πανιώνιος εκτός έδρας, θα είναι ο αντίπαλος του ΟΦΗ στην Α' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

ΝΟ Βουλιαγμένης- Νηρέας Χαλανδρίου

ΟΦ Θαλάσσης - Παλαιό Φάληρο

ΠΑΟΚ - Εθνικός

ΝΟ Χίου - Απόλλων Σμύρνης

Πανιώνιος - ΟΦΗ

ΝΟ Χανίων- ΑΝΟ Γλυφάδας

ΝΟ Πατρών- Ολυμπιακός

Οι αγώνες της Α' Φάσης διεξάγονται στις 13 Δεκεμβρίου. Στην Β' Φάση (21 Φεβρουαρίου) προκρίνονται οι νικήτριες ομάδες (7) συν τον Υδραϊκό. Το Final Four είναι προγραμματισμένο γα το διήμερο 9 και 10 Μαρτίου.

Read 1043 times Last modified on Friday, 10 November 2017 12:10
Rate this item
(0 votes)

Latest from george