Print this page

Με συνταγή...Πανσερραικού στην Καρδίτσα ο ΟΦΗ!

03 Nov 2017 Written by

Με ...συνταγή Πανσερραικού, θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ την Κυριακή (3μμ) και στην Καρδίτσα, όπου ο στόχος είναι το δεύτερο συνεχόμενο "διπλό", που θα αποτελέσει τη βάση για τη μετέπειτα πορεία της κρητικής ομάδας.

Στην αποστολή ο Παπαστεριανός, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όχι όμως και ο Μάρτος, ο οποίος τελικά έμεινε εκτός.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (3/11) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε επι Κρητικού εδάφους την προετοιμασία του, για το εκτός έδρας  παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που θα γίνει την Κυριακή (3μμ).

Ο Παπαστεριανός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στους 19 παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Νίκος Παπαδόπουλος. Όχι όμως και ο Ισπανός Μάρτος, ο οποίος έμεινε τελικά εκτός.

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι παρακάτω παίκτες: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Σιώπης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης,Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Οικονόμου, Παπαστεριανός,Μάνος, Ογκμποε, Κουσκουνάς, Λεάλ, Ορτέγκα, Κουτσιανικούλης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μάρτος, Πλευράκης, Μονιάκης, Περογαμβράκης και οι Παναγιώτου, Φαζός, Μπολάκης, Ρούσσος, Κοντογιάννης.

Η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρεί το μεσημέρι της Παρασκευής με πτήση από το Ηράκλειο για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Καρδίτσα.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα προπονηθεί το Σάββατο το πρωί στην Καρδίτσα και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι, στο οποίο ο ΟΦΗ θα ζητήσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά το διπλό επί του Πανσερραικού, στην πρώτη αγωνιστική.

Η αποστολή του ΟΦΗ μετά το παιχνίδι θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, όπου και θα παραμείνει και στο Ηράκλειο θα επιστρέψει τη Δευτέρα το πρωί.

Read 2129 times Last modified on Sunday, 05 November 2017 14:25
Rate this item
(0 votes)

Latest from george