Χωρίς τον τραυματία Παπαστεριανό, αλλά με το Μάνο στην αποστολή, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της πρεμιέρας της Stoiximan Football league με τον Πανσερραικό στις Σέρρες (Δευτέρα 30/10, 3μμ). Ξεκίνημα με νίκη ο στόχος της κρητικής ομάδας για να μπεί με το δεξί στο πρωτάθλημα.
Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:
Με προπόνηση που έκανε την Κυριακή (29/10) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το παιχνίδι της πρεμιέρας της Stoiximan Football league με τον Πανσερραικό στις Σέρρες (Δευτέρα 30/10, 3μμ).
Ο Μανόλης Παπαστεριανός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τελικά έμεινε εκτός αποστολής.
Για το παιχνίδι με τον Πανσερραικό, ο Νίκος Παπαδόπουλος, επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Σιώπης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Μάρτος, Πουρτουλίδης, Οικονόμου, Μάνος, Ογκμποε, Κουσκουνάς, Λεάλ, Ορτέγκα, Κουτσιανικούλης.
Εκτός έμειναν οι Παπαστεριανός, Περογαμβράκης, Μονιάκης, που είναι τραυματίες και οι Παναγιώτου, Φαζός, Μπολάκης, Πλευράκης, Κοντογιάννης,Παπατόλιος.
Η αποστολή του ΟΦΗ, αναχώρησε αεροπορικώς μέσω Χανίων, νωρίς το απόγευμα, για τη Θεσσαλονίκη και απο εκεί οδικώς με θα μεταβεί στις Σέρρες για το παιχνίδι.
Φωτογραφία: Βασίλης Σαιτάκης, ofi1925.gr