Print this page

Οι σφυρίχτρες της πρεμιέρας στην Γ' Εθνική!

28 Sep 2017 Written by

Ο Γιουματζίδης απο τα Χανιά θα σφυρίξει την Κυριακή (4μμ) το μεγάλο κρητικό ντέρμπι στα Ζωνιανά, μεταξύ του Ερμή Ζωνιανών και του ΠΟΑ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Στον 8ο όμιλο που μετέχουν οι κρητικές ομάδες ξεχωρίζει ακόμη το παιχνίδι Ηρόδοτος-ΟΦ Ιεράπετρας, στο οποίο θα σφυρίξει ο  Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου).

Αναλυτικά οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής στην Γ' Εθνική, με όλα τα ματς να έχουν ώρα έναρξης στις 16:00:


Κυριακή (16:00)

*Ηρόδοτος-ΟΦΙ (γηπ. Ηροδότου): Σταυρουλάκης, Κομκοτός, Λιοδάκης (Ρεθύμνου), παρ: Χατζηδάκης (Χανίων)

*Άγιος Ιερόθεος-ΑΕ Μυλοποτάμου (γηπ. Ηφαίστου): Ρούσσος, Τριαντάφυλλος, Σανός (Κορινθίας), παρ: Σουλτάνης (Κυκλάδων).

*Ερμής Ζωνιανών-ΠΟΑ (γηπ. Ζωνιανών): Γιουματζίδης, Πάγκαλος, Κομισοπούλου (Χανίων), παρ: Μοιραδωράκης (Πειραιά)

*Παλαιόχωρα-Κηφισιά (γηπ. Καντάνου): Κρασαγάκης, Γαρεφαλάκης Ε., Μαυρουδής (Ηρακλείου), παρ: Χριστοδουλάκης (Ρεθύμνου)

*Αιγάλεω-Φωστήρας (γηπ. Μαυροθαλασσίτης): Μανιώτης, Γουρνιάς, Κυριακόπουλος (Αν. Αττικής), παρ: Σταυριανός (Δωδεκανήσου).

Ρεπό: Ηλυσιακός

Read 1026 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george