Print this page

Ο ΟΦΗ τραπέζωσε τους αξιωματικούς της Ελληνικής αστυνομίας

23 Sep 2017 Written by

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, έκανε το τραπέζι στους αξιωματικούς της Ελληνικής αστυνομίας και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Τσάλος, τους έδωσε και μια φανέλα του ΟΦΗ!

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, δεξιώθηκε την Παγκρήτια Ενωση αξιωματικών ελληνικής αστυνομίας, με αφορμή το συνέδριο που έγινε στο Ηράκλειο και στο οποίο συμμετείχαν όλα τα προεδρεία αξιωματικών αστυνομίας όλης της Ελλάδος.

Το συνέδριο διοργανώθηκε από την Ενωση αξιωματικών αστυνομίας Κρήτης και το παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος και ο ειδικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιάννης Στεφανουδάκης.

Αμέσως μετά, ακολούθησε το γεύμα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στους αξιωματικούς της αστυνομίας, στην ταβέρνα «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα».

Εκεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της Ελληνικής αστυνομίας, ενώ έδωσε στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας αξιωματικών Ελλάδος, ταξίαρχο Ιωάννη Κατσιαμάνγκα, μια φανέλα του ΟΦΗ και αναμνηστικά της ομάδας μας.

H φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, είναι απο το γεύμα στους αξιωματικούς της Ελληνικής αστυνομίας, όπου ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, δίνει στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας αξιωματικών Ελλάδος, ταξίαρχο Ιωάννη Κατσιαμάνγκα, μια φανέλα του ΟΦΗ.

Read 1176 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george