Γεντί Κουλέ, θα θυμίζει την Τετάρτη (6μμ) το κολυμβητήριο Ηρακλείου, καθώς ο ΟΦΗ υποδέχεται σε ένα ιστορικό μπαράζ για την άνοδο στην Α1, για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Νηρέα Γέρακα.
Ο ΟΦΗ έχασε στα πέναλτι το πρώτο παιχνίδι, που έγινε την Κυριακή στην Αθήνα (7-7 κανονικός αγώνας 3-0 τα πέναλτι) και τώρα θέλει τη νίκη, ώστε να κάνει το 1-1 στις νίκες και τα πάντα να κριθούν σε τρίτο παιχνίδι (ανεβαίνει η ομάδα που θα κάνει δυο νίκες).
Οι σύνδεσμοι του ΟΦΗ, ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό "παρών" στο παιχνίδι, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, η οποία αναφέρει:
"Σαν Σύνδεσμος Οργανωμένων οπαδών "Snakes 4 Heraklion Club" καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας, οργανωμένους και μη, να δώσουν βροντερό παρόν στην Τετάρτη 12 Ιουλίου, στις 18.00 το απόγευμα, στο κολυμβητήριο Ηρακλείου και με την φωνή μας να δώσουμε την ώθηση στην ομάδα πόλο στην μάχη που δίνει διεκδικώντας για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος, την άνοδο της στην Α1 κατηγορία. Έχουμε αποδείξει ότι σε δύσκολα και πέτρινα χρόνια που διανύει το σωματείο ΕΜΕΙΣ ποτέ δεν λυγίσαμε, ποτέ δεν ξενερώσαμε αλλά πάντα τραγουδούσαμε και θα συνεχίσουμε πάντα να τραγουδάμε για αυτήν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΔΕΑ ανεξαρτήτως αθλήματος. Την Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 18.00 το ραντεβού λοιπόν δίνεται στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.
Υ.Γ. Πέτρινα τα χρόνια που κυλάνε, δεν ξενερώσαμε σου τραγουδάμε".