Print this page

Χωρίς φιλάθλους ο Αρης στο Γεντί Κουλέ

12 May 2017 Written by

Χωρίς φιλάθλους του Αρη θα γίνει το παιχνιδι του Σαββάτου (13/5,5μμ) με τον Αρη στο Γεντί Κουλέ. Με αποφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, η οποία κοινοποιήθηκε και στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 "απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του Αρη, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων προς αυτούς, για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Η απαγόρευση αφορά λόγους δημοσίας τάξης και ασφάλειας".

Η επίσημη ενημέρωση του ΟΦΗ αναφέρει:

Mε έγγραφο που εστάλη στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, και έχει την υπογραφή του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του Αρη, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων προς αυτούς, για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, που θα γίνει το Σάββατο 13/5, 5μμ στο Γεντί Κουλέ.

Η απαγόρευση αφορά λόγους δημοσίας τάξης και ασφάλειας.

Κατόπιν αυτού, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ενημερώνει φιλάθλους του Αρη που βρίσκονται στην Κρήτη ή φιλάθλους που θέλουν να ταξιδέψουν προς το νησί και βρεθούν στο γήπεδο του ΟΦΗ με διακριτικά του Αρη, ότι δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο, αλλά και δεν θα τους δοθούν εισιτήρια.

Read 1635 times Last modified on Saturday, 13 May 2017 16:49
Rate this item
(0 votes)

Latest from george