Print this page

Ο Λεάλ κράτησε τον Εργοτέλη στο κόλπο της ανόδου!

02 Apr 2017 Written by

Ζωντανός στην μάχη του τίτλου στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής έμεινε ο Εργοτέλης, ο οποίος πέτυχε νίκη με ανατροπή στα Χανιά, επί του ΙΝΚΑ με 1-2. Η ομάδα του Μύρωνα Σηφάκης έβαλε… δύσκολα στους «κιτρινόμαυρους», καθώς στο 33' ο Βουρβαχάκης με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0.

Ο Εργοτέλης το γύρισε στην επανάληψη και έφτασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Στο 63' ο Νικολακάκης με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ενώ ο Λεάλ στο 83' με εκπληκτικό γκολ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΙΝΚΑ (Μύρων Σηφάκης): Βλαχάκης, Καρβουνιάρης, Βουρβαχάκης, Ντεντάκης(58' Σέχου), Κυτράκης, Ζντράβκοβιτς, Δημήτρης, Σουμπασάκης, Βεστάκης, Τσίτας, Αρσενίεβιτς (79' Ταταράκης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Μισέλ, Τζανής, Μπάτζιος, Σερζίνιο, Γκοτσούλιας(46' Καϊμακαμούδης), Κατσικοκέρης, Λεάλ(87′ Ρουσάκης), Βελλίνης (79' Μανουσάκης).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εργοτέλη, Σταύρος Λαμπράκης, ο οποίος  εκτέλεσε χρέη προπονητή λόγω της τιμωρίας του Σούλη Παπαδόπουλου, ανέφερε τα εξής: «Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που αδικείται από τη βαθμολογική της θέση, καιγόταν για βαθμούς και έχει ένα νέο προπονητή στον πάγκο. Δεν ήμασταν καλοί στο α’ ημίχρονο και από μία στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ. Στην επανάληψη όμως δείξαμε γιατί ο Εργοτέλης είναι στην κορυφή. Πετύχαμε την ανατροπή με κατάθεση ψυχής. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Το πρωτάθλημα εξαρτάται από εμάς».

Ο τεχνικός της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, Μύρων Σηφάκης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη μεγάλη προσπάθεια και τα ψυχικά αποθέματα που είχαν απέναντι στον διεκδικητή του τίτλου, ενώ είπε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην ποιότητα του Λεάλ. Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη, εύχομαι να γυρίσει εκεί που ανήκει. Αξίζουν συγχαρητήρια και στους παίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια, ήταν άριστοι τακτικά, δώσανε ότι ψυχικά αποθέματα είχαν απέναντι στον διεκδικητή του τίτλου. Δε δημιούργησαν κλασσική ευκαιρία, ούτε είχαν κάποιες άλλες. Διεκδικήσαμε το ματς μέχρι τέλους, που κρίθηκε στην ικανότητα και την ποιότητα του Λεάλ. Όσο για το πρώτο γκολ, έχασε το προσωπικό μαρκάρισμα ο Τσίτας απέναντι στο Νικολακάκη. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι θα πετύχουμε το σκοπό μας. Το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος είναι η απάντηση για την προσπάθειά μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διπλά ανόδου για Ιωνικό και Εργοτέλη

Read 1929 times Last modified on Sunday, 02 April 2017 23:17
Rate this item
(0 votes)

Latest from george