Print this page

Το «μήνυμα» του ΟΦΗ στους «Πρωταθλητές του Παραδείσου»-Ζήτησε απο την ΕΠΟ ενός λεπτού σιγή με ΠΑΟ

30 Nov 2016 Written by

Με αίτημα της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, προς την ΕΠΟ, ζήτησε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναικό (Τετάρτη 30/11, 7.30μμ, γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης), για τα θύματα της τραγωδίας, μετά την πτώση του μοιραίου αεροσκάφους που μετέφερε την Βραζιλιάνικη ομάδα Σαπεκοένζε της Βραζιλίας, η οποία επρόκειτο να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου Νοτίου Αμερικής στο Μεντεγίν με την Ατλέτικο Νασιονάλ της Κολομβίας.

«Σε μια μαύρη μέρα για το Παγκόσμιο ποδόσφαιρο, το μυαλό όλων μας σε κάθε μέρος της γης που παίζεται ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να είναι πουθενά αλλού, παρά μόνο σε εκείνους που έφυγαν τόσο άδοξα και στις οικογένειες τους, που ζούν τον απόλυτο πόνο.

Η δύναμη του ποδοσφαίρου, ας στείλει ένα μήνυμα παρηγορίας για εκείνους που έμειναν πίσω. Οσο για εκείνους που έφυγαν;  Ο κόσμος του ΟΦΗ θα ήθελε να τους δώσει μια ευχή.  Να γίνουν πρωταθλητές του Παραδείσου...» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Read 1739 times Last modified on Thursday, 01 December 2016 00:13
Rate this item
(0 votes)

Latest from george