Print this page

«Ολοι οι παίκτες του ΟΦΗ να είμαστε ετοιμοπόλεμοι!»

19 Nov 2016 Written by

«Το ζητούμενο για όλους τους παίκτες του ΟΦΗ είναι να είμαστε ετοιμοπόλεμοι και ο προπονητής θα κρίνει ποιοί θα παίξουν» ανέφερε ο Κέβι Χίσι μετα τη φιλική νίκη του ΟΦΗ με 2-0 επί του Ερμή Ζωνιανών.

Ο μέσος του ΟΦΗ υπογράμμισε ότι «κάνουμε φιλικά και πάλι φιλικά με αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να βρεί ρυθμό. Εμείς χρειαζόμαστε ρυθμό. Η ομάδα ξεκίνησε με δυο κακά αποτελέσματα το πρωτάθλημα και τώρα ετοιμαζόμαστε για να επανέλθουμε καλύτεροι».

Για το αν έκανε καλό στον ΟΦΗ η διακοπή, ο Χίσι τόνισε ότι «η διακοπή μας επέτρεψε να ανασυνταχθούμε και να ηρεμίσουμε απο τα δυο κακά αποτελέσματα που κάναμε στα δυο πρώτα παιχνίδια, όπου χάσαμε 4 βαθμούς. Στόχος είναι να αμφανιστούμε καλύτεροι όταν αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα».

Τέλος για την  δική του παρουσία και τις φιλοδοξίες του, ο Χίσι, υπογράμμισε πως «είμαι εδώ και δουλεύω καθημερινά. Ο προπονητής θα κρίνει αν είμαι έτοιμος να παίξω. Το ζητούμενο για όλους τους παίκτες είναι να είμαστε ετοιμοπόλεμοι και όταν μας δίνεται η ευκαιρία να είμαστε έτοιμοι. Αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σοβαρός και με διάθεση ο ΟΦΗ

 

Read 3999 times Last modified on Tuesday, 22 November 2016 14:24
Rate this item
(0 votes)

Latest from george