Print this page

Εδωσαν τα χέρια για την εκκαθάριση του Εργοτέλη!

15 Jul 2016 Written by

Μπορεί να διαφώνησαν για το θέμα της εκκαθάρισης, μπορεί να αντάλλαξαν κουβέντες σε υψηλούς τόνους, μπορεί να κινήθηκαν νομικά ο ένας εναντίον του άλλου, αλλά τελικά τα...βρήκαν. Ο λόγος για τον πρώην μεγαλομέτοχο του Εργοτέλη Δημήτρη Παπουτσάκη και τον σημερινό πρόεδρο του Εργοτέλη Γιώργο Βρέντζο. Με ανακοίνωση του ο Εργοτέλης, έκανε γνωστό ότι υπάρχει μεταξύ τους συμφωνία και κοινή γραμμή στην εκκαθάριση της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με χαρά ανακοινώνει την επικύρωση της συμφωνίας με την Οικογένεια Παπουτσάκη για την εκκαθάριση της ΠΑΕ Εργοτέλης. 4 μήνες μετά την τελευταία γενική συνέλευση της ΠΑΕ και την άστοχη απόφαση του μεγαλομετόχου, η οποία δίχασε τον Εργοτέλη και κόντεψε να αποτελέσει "ταφόπλακα" για τον Σύλλογο, κάτι που τελικά απεφεύχθη κυρίως χάρη στην τεράστια πολυμέτωπη προσπάθεια της νέας διοίκησης, ο Εργοτέλης πλέον προχωράει ΕΝΩΜΕΝΟΣ. Ξεκινάμε ΜΑΖΙ, Ερασιτέχνης και μεγαλομέτοχος, να κερδίσουμε το σημαντικό χαμένο έδαφος και να ολοκληρώσουμε την εκκαθάριση της ΠΑΕ όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να μπορέσουμε του χρόνου τέτοιο καιρό να δημιουργήσουμε την νέα ΠΑΕ Εργοτέλης. Μια ΠΑΕ που δεν θα έχει καμιά σχέση με την προηγούμενη, μια ΠΑΕ όπως την ονειρεύονται οι φίλαθλοι της ομάδας, μια ΠΑΕ όπως την οραματίστηκε ο αείμνηστος Απόστολος Παπουτσάκης.

ΥΓ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους έγκριτους νομικούς Μάνο Παπαντωνάκη, Αντρέα Δημητρέλο, Γιάννη Μπροκαλάκη και Δημήτρη Φιλιππάκη για την πολύ σημαντική συμβολή τους στην επίτευξη αυτής της συμφωνίας.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ!"

Read 1341 times Last modified on Sunday, 17 July 2016 17:52
Rate this item
(0 votes)

Latest from george