Print this page

Είχε και ...άρωμα ΟΦΗ, η άνοδος του Ηροδότου στη Γ' Εθνική

08 May 2026 Written by

Είχε και αρωμα ...ΟΦΗ, η κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ απο τον Ηρόδοτο και η άνοδος στην Γ'΄Εθνική.

Ο Φαίδων Καμπάκας, αγωνίστηκε δανεικός απο τον Ιανουάριο και μετά, στην ομάδα της Αλικαρνασσού και βοήθησε τα μέγιστα στην επίτευξη της κατάκτησης του πρωταθλήματος Κρήτης.

Ο 23χρονος αθλητής, που πήγε στον Ηρόδοτο, για να πάρει παιχνίδια, καθώς στον ΟΦΗ έκριναν ότι δεν υπήρχε χώρος για αυτόν,  έμεινε πολύ ευχαριστημένος απο την  παρουσία του στον Ηρόδοτο, βοήθησε και βοηθήθηκε απο την ομάδα.

Τώρα επιστρέφει στον ΟΦΗ, ο οποίος υποβιβάστηκε απο τη Β' στην Γ' Εθνική και θα περιμένει τις εξελίξεις, ώστε να πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον του.

Στην φωτογραφία, ο Φαίδων Καμπάκας, με τον πατέρα του, Συμεών Καμπάκα, στα πανηγύρια της ομάδας του Ηροδότου, για την άνοδο στην Γ' Εθνική.

To ζητούμενο, είναι να παίζεις και να το απολαμβάνεις και το χαμόγελο του Φαίδωνα, κρατώντας την κούπα, τα λέει όλα.

Στον Ηρόδοτο, γίνεται μια σοβαρή μπασκετική προσπάθεια με έμφαση στις υποδομές και αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ομάδας, για την επιτυχία τους.

Read 308 times Last modified on Friday, 08 May 2026 13:05
Rate this item
(0 votes)

Latest from george