Print this page

Αθλητισμός και πολιτισμός σε μια σπουδαία συνύπαρξη: Το φίλμ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ απο την έκθεση στην πύλη Αγίου Γεωργίου (VIDEO)

23 Dec 2025 Written by

Οι ήρωες του ΟΦΗ, με αφορμή τα 100 χρόνια του συλλόγου, ζωντανεύουν ξανά στην έκθεση με ιστορικές φωτογραφίες, που ξεκίνησε στην πύλη Αγίου Γεωργίου, σε μια υπέροχη συνεργασία, του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με τον Δήμο Ηρακλείου, αλλά και την Περιφέρεια Κρήτης, η οποία στηρίζει τις δράσεις του ΟΦΗ, για τα 100 χρόνια της ομάδας.
Η ιστορία του ΟΦΗ, με ένα κομμάτι της ιστορίας του Ηρακλείου, συνθέτουν ένα φανταστικό σκηνικό!
Αθλητισμός και πολιτισμός, σε μια σπουδαία συνύπαρξη!
Δείτε το φίλμ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με την έκθεση ιστορικών φωτογραφιών που ξεκίνησε την πύλη Αγίου Γεωργίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου!
Εντυπωσιακά πλάνα, απο την έκθεση και δηλώσεις απο τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, τον δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό και τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.
Η πύλη θα λειτουργεί ως πέρασμα, που ενώνει την λ. Ικάρου με την πλ. Ελευθερίας με φύλαξη, επτά ημέρες την εβδομάδα, από τις 08:00 έως τις 22:00.

Δείτε το παρακάτω VIDEO.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γιάννης Δανδάλης: Μέσα απο αυτήν την έκθεση αναδεινύουμε τους ήρωες του ΟΦΗ

Read 575 times Last modified on Friday, 02 January 2026 16:41
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media