Print this page

Το πλάνο του Κόντη με την ΑΕΚ

08 Nov 2025 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ο ΟΦΗ κορυφώνει την προετοιμασία του, για το παιχνίδι τη Κυριακής με την ΑΕΚ, στις 5.30 στο Παγκρήτιο στάδιο, με τον Χρήστο Κόντη, να ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα.

Κάποιες απο αυτές, θα είναι αναγκαστικές, όπως αυτή του τιμωρημένου Τιάνγκο Νους.

Η απουσία του Αργεντίνου απο τα άκρα της επίθεσης, αναμένεται να φέρει εκεί τον Φούντα, ενώ ο Νέιρα, προβάλει ως μεγάλο φαβορί για να ξεκινήσει στη θέση του επιτελικού μέσου.

Αλλά και του φορμαρισμένου Σαλτσέντο, ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα όπως έγινε γνωστό απο την κρητική ΠΑΕ (το ίδιο και ο Λέουις).

Τη θέση του Σαλτσέντο, στην κορυφή της επίθεσης, θα πάρει ο Θεοδοσουλάκης, που φαίνεται να έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπώρησε, το προηγούμενο διάστημα.

Ο Κόντης, είδε τον Χατζηθεοδωρίδη να προπονείται, μετά τη θλάση στους κοιλιακούς, αλλά είναι ερωτηματικό αν θα χρησιμοποιηθεί σε θέση βασικού.

Είναι πιθανό, να υπάρξει αλλαγή και στη θέση του τερματοφύλακα, μετά το σοβαρό λάθος του Χριστογιώργου στην Τρίπολη.
Στην περίπτωση αυτή, ο Λίλο, θα είναι εκείνος που θα τον αντικαταστήσει, κάτω απο τα γκολπόστ.

Εκτός θα είναι με θλάση, σε ένα ακόμη παιχνίδι και ο Μπόρχα Γκονζάλες.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον ΟΦΗ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, είναι αυτή με τους Λίλο, Μαρινάκη, Αποστολάκη, Λαμπρόπουλο, Κρίσμανιτς, Καραχάλιο, Ανδρούτσο, Νέιρα, Σεγκέλια, Φούντα και Σαλτσέντο.

Απουσίες θα έχει και η ΑΕΚ, η οποία δεν θα έχει στον πάγκο τον τιμωρημένο προπονητή Νίκολιτς, αλλά και τους Ρότα και Βίντα, που έχουν συμπληρώσει κάρτες.

Στην 23μελή αποστολή του ΟΦΗ, μετέχουν οι: Χριστογεώργος, Lilo, Κατσίκας, Μαρινάκης, Λαγουδάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Κωστούλας, Krizmanic, Χριστόπουλος, Vukotic, Καραχάλιος, Αποστολάκης, Bainovic, Ανδρούτσος, Neira, Φούντας, Shengelia, Φαϊτάκης, Θεοδοσουλάκης, Zanelatto, Rakonjac, Σιτμαλίδης.

Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος, Thiago Nuss και οι Gonzalez, Lewis, Salcedo, Καλαφάτης, Καινουργιάκης, Κοντεκάς, Κουτσουπιάς και Χνάρης.

Για τους Σαλτσέντο και Λέουις, όπως προαναφέραμε η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα και έμειναν εκτός αποστολής.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΟΦΗ έδωσε στη δημοσιότητα οδηγίες στους φιλάθλους, για τον τρόπο εισόδου στο Παγκρήτιο στάδιο.

Για τις θέσεις των φιλάθλων του ΟΦΗ:
Οι κάτοχοι εισιτηρίων στις Θύρες 1 και 2 θα εισέρχονται από την ΕΙΣΟΔΟ Α, στη δυτική πλευρά του σταδίου.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων στις Θύρες 10, 11, 12, 13, 14, 19 και 20* θα εισέρχονται από την ΕΙΣΟΔΟ Β, στη νότια πλευρά του σταδίου (δίπλα από το κλειστό γυμναστήριο Λίντο).

Για τις θέσεις των φιλάθλων της ΑΕΚ, στην οποία έχουν διατεθεί 3 χιλιάδες εισιτήρια:

Οι κάτοχοι εισιτηρίων στις Θύρες 5, 6 και 7 (Θύρες φιλοξενούμενης ομάδας) θα εισέρχονται από την ΕΙΣΟΔΟ C, στην ανατολική πλευρά του σταδίου.

Read 749 times Last modified on Monday, 10 November 2025 11:41
Rate this item
(0 votes)

Latest from george