Ο Φωστήρας έχει το προσωνύμιο ως «Φονέας των γιγάντων» όμως ο ΠΑΟΚ ήταν στον Κρουσώνα… «φονέας» του πρωτοπόρου, επικρατώντας με 3-2, σε μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του!
Τεράστιο ματς έκανε ο ΠΑΟΚ, έχοντας την συμπαράσταση πάρα πολλών φιλάθλων, που έδειξαν ενδιαφέρον για το παιχνίδι και κατέκλυσαν τις κερκίδες του Κρουσώνα.
Ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμούς στο ματς μετά το 10λεπτο και προηγήθηκε στο 29’ με κεφαλιά του Χύζι, με το γήπεδο να παίρνει φωτιά, αφού το γκολ πανηγυρίστηκε έξαλλα. Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο κράτησε το 1-0 στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά είχε και σπουδαίες φάσεις στις αρχές της επανάληψης με τον Ανωγειανάκη για να σκοράρει, ενώ ο Φωστήρας που έψαξε την ισοφάριση είχε ευκαιρίες με Ταχματζίδη και Όγκμποε. Στο 75’ μία τρομερή αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, όταν ο Καλογεράκης έξυπνα τροφοδότησε τον Ζανελάρη, είχε ως αποτέλεσμα το 2-0, με εξαιρετικό σουτ του έμπειρου επιθετικού!
Στο τέλος όλος ο Φωστήρας ανέβηκε μπροστά και στο 81’ μείωσε 2-1 με τον Ζαγοριανό. Άμεσα ο ΠΑΟΚ βρήκε χώρο στην επίθεση και με σπουδαία ενέργεια του Μανουσάκη έκανε το 3-1 στο ματς στο 87’. Τα γκολ έπεφταν βροχή, αφού στο επόμενο λεπτό ο Καϊμακαμούδης διαμόρφωσε το 3-2!
Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ κράτησε παλικαρίσια τη νίκη ενώ τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πήλιου με 2η κίτρινη κάρτα στο 92’.
ΠΑΟΚ: Καλογεράκης, Μποχώνης, Παπουτσιδάκης, Λογοθέτης, Κανδηλάκης, Χύζι, Μανουσάκης, Σκούφος (86’ Χελά), Πήλιος, Ανωγειανάκης (81’ Κομνηνός), Ζανελάρης (77’ Τσακάνι)
Φωστήρας: Γκιόρας, Κόπελας (71’ Γεροκωνσταντής), Βελέτης (46’ Καϊμακαμούδης), Μάναλης, Παραράς, Μαγγίνας, Ταχματζίδης, Σκάρος (60’ Ντάφλας), Ζαγοριανός, Ντάλας, Όγκμποε