Print this page

6 παίκτες απο τις υποδομές στην "πρώτη" του ΟΦΗ στις 3 Ιουλίου

29 Jun 2023 Written by

Στον ΟΦΗ μετράνε αντίστροφα, για την έναρξη της προετοιμασίας, καθώς τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 7μμ, έχει δοθεί το πρώτο ραντεβού του Βάλντας Νταμπράουσκας με τους ποδοσφαιριστές του.

Οι παίκτες έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στο Ηράκλειο, ολοκληρώνοντας τις διακοπές τους και ετοιμάζονται για τα...βάσανα της προετοιμασίας.

Οι πρώτες μέρες θα κυλήσουν με εργομετρικά και αιματολογικές εξετάσεις και σταδιακά θα μπαίνει και το κομμάτι της προπόνησης.

Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα δώσουν το "παρών" και 6 ποδοσφαιριστές απο τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ, που θα περάσουν απο το μικροσκόπιο του προπονητή του ΟΦΗ.

Αυτοί είναι οι: Σπύρος Ζαχαριουδάκης, Μάνος Καλαφάτης, Βασίλης Πιστικός, Γιάννης Ρολάκης, Ηλίας Σημαντηράκης και Μάνος Φαΐτάκης.

Στον ΟΦΗ, όπως λένε, θέλουν να χαράξουν μια νέα εποχή στη συνεργασία της πρώτης ομάδας με την Ακαδημία.

Στόχος είναι η στενή συνεργασία του νέο τεχνικού διευθυντή των υποδομών κ. Ελευθεριάδη, με τον κ. Πατεμτζή και τον κ. Νταμπραουσκας και δεν αποκλείεται στο μέλλον να περάσουν κι άλλοι παίκτες από την ίδια διαδικασία.

Η πρώτη προπόνηση, της ομάδας, θα είναι ανοχτή για τους δημοσιογράφους και τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

 

 

Read 4306 times Last modified on Tuesday, 04 July 2023 12:24
Rate this item
(0 votes)

Latest from george