Τη Δευτέρα (24/4, 6μμ), αντί το Σάββατο (22/4, 5μμ), που είχε αρχικά οριστεί, θα διεξαχθεί ο επόμενος τελικός επιβίωσης του ΟΦΗ, με αντίπαλο τον Πήγασο Πολίχνης, για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι-άουτ.
Ο ΟΦΗ χρειάζεται μόνο τη νίκη, για να παραμείνει ζωντανός στην μάχη της σωτηρίας, περιμένοντας κάποιο στραβοπάτημα του Αθλου Ορεστιάδας, ο οποίος υποδέχεται τον Αριστοτέλη Σκύδρας.
Η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΟΦΗ:
Μετά απο αίτημα του ΟΦΗ, το οποίο έγινε δεκτό απο την ΕΣΑΠ, ο προσεχής αγώνας για την 5η αγωνιστική των πλέι-άουτ της Volley League, με τον Πήγασο Πολίχνης, θα διεξαχθεί την Δευτέρα (24/4, 6μμ) στο ΔΑΚ Πολίχνης.
H αλλαγή γίνεται για συγκοινωνιακούς λόγους.
Ετσι η αναμέτρηση, αντί για Σάββατο 22/4, 5μμ, που είχε αρχικά οριστεί, μετατίθεται σε Δευτέρα 24/4, 6μμ