Print this page

Ερασιτέχνης ΟΦΗ: Πάμε γήπεδο! H καρδιά του συλλόγου, χτυπάει δυνατά, το Σαββατοκύριακο!

20 Jan 2023 Written by

Κάλεσμα στους φίλους του ΟΦΗ, να δώουν βροντερό "παρών" στα γήπεδα, που αγωνίζεται ο ΟΦΗ, απευθύνει με ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει:

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ καλεί τα μέλη του και τους φίλους του συλλόγου, να είναι στις επάλξεις, αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η καρδιά του συλλόγου, χτυπάει δυνατά, σε διάφορα γήπεδα τη Κρήτης, όπου οι αθλητές μας δίνουν κρίσιμα παιχνίδια.

Η ποδοσφαιρική μας ομάδα, δίνει το Σάββατο (21/1, 5μμ) στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και καλείται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων αγωνιστικών.

Είναι επιβεβλημένο, να βρεθούμε όλοι στο γήπεδο και να υποστηρίξουμε την προσπάθεια των παικτών μας και της τεχνικής ηγεσίας.

Με μια νίκη, ο ΟΦΗ μας, απομακρύνεται σημαντικά, απο τις θέσεις του κινδύνου και θα μπορεί να κοιτάζει πλέον, ψηλά.

Τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα είναι απο τις 10 το πρωί, έως τις 5μμ ανοιχτά για να εξυπηρετήσουν τους φιλάθλους που δεν έχουν εκδώσει κάρτα φίλου (τηλέφωνο επικοινωνίας 2810-311525).

Οι μάχες του ΟΦΗ, δεν σταματούν όμως εκεί.

Το πόλο του ΟΦΗ, για την Α2 υδατοσφαίρισης, υποδέχεται το Σάββατο (21/1, 3μμ) το Νηρέα Γέρακα, στο κολυμβητήριο Ηρακλείου και χρειάζεται την βοήθεια όλων μας για την πολυπόθητη νίκη, που θα κρατήσει την ομάδα μας ψηλά στην βαθμολογία.

Τα κορίτσια του ποδοσφαίρου, για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής, αγωνίζονται στο Ρέθυμνο με τη ΡΕΑ, την Κυριακή 22/1 στις 3μμ, σε ένα Κρητικό ντέρμπι και θα είναι καλό όσοι μπορούν να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας.

Κρίσιμο παιχνίδι, δίνει και το μπάσκετ του ΟΦΗ, που υποδέχεται στο κλειστό του ΒΑΚ την Κυριακή 22/1, 5μμ το Αιγάλεω, για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Η νίκη, θα είναι σημαντική στην προσπάθεια για την σωτηρία.

Άλλο ένα ασπρόμαυρο Σαββατοκύριακο, είναι μπροστά μας.

ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ, ΠΑΜΕ ΟΦΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΟΦΗ ΠΑΝΤΟΥ! #ofierasitechnis

 

Read 127 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george