Print this page

Μια ευγενική χορηγία προς το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

19 Jan 2023 Written by

To Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά, τον ιδιοκτήτη της εταιριας Wisie, Γιώργο Χρειαζόμενο, για την ευγενική χορηγία ψηφιακών καρτών (business cards) στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, του συλλόγου.

Οι ψηφιακές κάρτες παραδόθηκαν απο τον κ. Χρειαζόμενο στον διευθυντή του εμπορικού τμήματος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Μένανδρο Παντελλίδη.

"Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Χρειαζόμενο για την ευγενική του χορηγία. Οι ψηφιακές business cards, είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, στην σημερινή εποχή. Ευχαριστούμε θερμά κάθε φίλο του ΟΦΗ, που θέλει να προσφέρει στην προσπάθεια που κάνουμε στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ" ανέφερε ο κ. Παντελλίδης.

Η εταιρεία wisie κατασκευάζει και προμηθεύει τη νέα γενιά ψηφιακής επαγγελματικής κάρτας με ανέπαφη τεχνολογία NFC. Η καινοτομία της κάρτας wisie έγκειται στο ενσωματωμένο τσιπάκι NFC. Χάρη σε αυτό, μπορείτε ανέπαφα να περάσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο κινητό του εν δυνάμει πελάτη ή συνεργάτη σας. Έτσι, δεν χρειάζεται να εκτυπώνετε πολλαπλά πακέτα χάρτινων καρτών. Μία κάρτα αρκεί, ενώ τα στοιχεία σας βρίσκονται όλα στο ψηφιακό προφίλ σας, και μπορείτε να τα αλλάζετε όσο συχνά θέλετε.

Η wisie κατασκευάζει τις ψηφιακές κάρτες σε τρία ανθεκτικά υλικά: PVC, μεταλλική και bamboo, για να μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο για την επαγγελματική εικόνα σας. Επιπλέον εκτυπώνει ή χαράζει το όνομα, το λογότυπο ή και ο,τι άλλο φανταστείτε, ώστε η νέα σας επαγγελματική κάρτα να είναι πλήρως προσωποποιημένη και προσαρμοσμένη στο brand name σας.

 

Read 131 times Last modified on Thursday, 19 January 2023 12:06
Rate this item
(0 votes)

Latest from george