Print this page

ΟΦΗ-Aντερλεχτ: Κέρδος ο Μπαλογιάννης, άδειες οι εξέδρες

03 Dec 2022 Written by

Toυ Γιώργου Κορτσιδάκη

Με κέρδος τον "πολυθεσίτη" Κώστα Μπαλογιάννη, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε μέσος, επιθετικός και αμυντικός και σκόραρε κι' όλας, ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με την Αντερλεχτ, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σε άδειες εξέδρες στο Γεντί Κουλέ.

Ο κόσμος του ΟΦΗ, δεν συγκινήθηκε απο τον διεθνές φιλικό παιχνίδι, αλλά ο προπονητής Βάλντας Νταμπράουσκας, που χρησιμοποίησε διάταξη 3-5-2, λόγω και των σφοδρών απουσιών που είχε ο ΟΦΗ, είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο Νταμπράουσκας δεν είχε τους τραυματίες Νέιρα, Τοράλ, Γκερέρο, Γιαννούλη, Ντούρμισάι, Θοράρινσον και παρέταξε μια ομάδα με σύνθεση ανάγκης και αρκετές "αλχημείες".

Η χρησιμοποίηση του Μπαλογιάννη στα χαφ, δεν είναι έκπληξη, καθώς αυτή είναι η φυσική του θέση και είχε παίξει και στον ΠΑΟΚ, ως 8αρι και αριστερό εξτρέμ. Στον ΟΦΗ, ο Νίκος Νιόπλιας τον καθιέρωσε αριστερό μπάκ, αλλά φαίνεται ότι ο Νταμπράουσκας, έχει και άλλα σχέδια για αυτόν, με δεδομένες και τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει.

Ο Μπαλογιάννης σκόραρε στο 8', με ωραίο πλασέ μέσα απο την περιοχή, παίροντας το ριμπάρουντ απο την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα της Αντερλεχτ στο σουτ του Λάρσον.

Οι Βέλγοι ισοφάρισαν στο 49' με τον Ραμάν να πλασάρει ιδανικά στην έξοδο, τον Μανδά.

Στο 75' ο ΟΦΗ είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Μαρινάκη για το 2-1 σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ, ο οποίος έδιωξε με τα πόδια το πλασέ του αμυντικού του ΟΦΗ.

ΟΦΗ: Μανδάς (46' Στίβενς), Βούρος (46' Διαμαντής), Γιοχού (73' Αποστολάκης), Πασαλίδης, Λάρσον (46' Μπουζούκης), Μαρινάκης, Ντιουσέ (81' Φαλατάχ), Μεγιάδο (46' Στάικος), Μπαλογιάννης (89' Αλμοχαϊμέντ), Τζου (77' Μπιφουμά), Ντίκο (46' Καμάου)

Read 752 times Last modified on Friday, 09 December 2022 16:08
Rate this item
(0 votes)

Latest from george