Print this page

Πρώην παίκτης του ΟΦΗ πήγε να χαλάσει τη μεταγραφή του Λάρσον!

16 Aug 2022 Written by

Toυ Γιώργου Κορτσιδάκη

Υπήρξε -πράγματι-δάχτυλος, απο την Ελλάδα, στο να χαλάσει η μεταγραφή του Σουηδού Ερικ Λάρσον, στον ΟΦΗ.

Εκείνο όμως, που προκαλεί ενδιαφέρον και εξόργισε τους ανθρώπους της ομάδας, είναι ότι ο άνθρωπος που πήγε να "χαλάσει" την μεταγραφή, υπήρξε (Ελληνας) πρώην παίκτης του ΟΦΗ!

Ο πρώην μέσος του ΟΦΗ, που είναι σήμερα ατζέντης ποδοσφαιριστών, προφανώς για δικό του συμφέρον (δεν θέλω να πιστεύω κάτι άλλο), πήγε να βάλει στο παιχνίδι τον Ατρόμητο, για τον Λάρσον!

Να κάνει δηλαδή deal με τον παίκτη (και τον ξένο εκπρόσωπο του) και αντί ο Λάρσον, να προσγειωθεί στο Ηράκλειο, να πάει στο Περιστέρι!

Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ και νυν μάνατζερ, παρουσίασε την προοπτική του Ατρομήτου ως καλύτερη για τον ποδοσφαιριστή, απο εκείνη του ΟΦΗ (και κάποια άλλα που γνωρίζουν οι πρωταγωνιστές).

Στον ΟΦΗ, είχαν κλείσει με τον παίκτη, με βάση την τελευταία επικοινωνία με τον ξένο εκπρόσωπο του, χωρίς όμως να έχουν, την υπογραφή του.

Οταν διαπίστωσαν ότι το πράγμα άρχισε να "κολλάει", άρχισαν να ψάχνονται και πληροφορήθηκαν τον...δάχτυλο και το παρακήνιο, της υπόθεσης.

Ακολούθησαν τηλεφωνικές επικοινωνίες, σε υψηλούς τόνους, των στελεχών του ΟΦΗ, με τον πρώην παίκτη της ομάδας, ενώ έγινε τηλεφώνημα και στην ομάδα του Ατρομήτου, (με την οποία ο ΟΦΗ διατητηρεί άριστες σχέσεις), για το unfair που πήγε να γίνει.

Τελικά, η τάξη αποκαταστάθηκε με αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν και ο παίκτης ταξίδεψε κανονικά στην Κρήτη, για να υπογράψει στον ΟΦΗ.

Αναδείχθηκε ωστόσο (και) σε αυτήν την μεταγραφική υπόθεση, ότι όταν δεν έχει πέσει η υπογραφή, μπορεί να κρύβει παγίδες, η δημοσιοποίηση μεταγραφικών στόχων και αυτό έχει επαληθευτεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Στην πιάτσα λένε και έχουν δίκιο, ότι αν δεν έχει πέσει υπογραφή (σε προσύμφωνο ή συμβόλαιο) μεταγραφή δεν υπάρχει.

 

 

Read 1209 times Last modified on Monday, 22 August 2022 00:56
Rate this item
(0 votes)

Latest from george