Print this page

Θέαμα στην άμμο στον Καρτερό

01 Jul 2022 Written by

Με νικήτριες τις Εμμανουέλα Πιτσούλη – Παρασκευή Πρινιωτάκη στα Κορίτσια ηλικίας κάτω των 19 ετών και νικητές τους Κωσταντίνο Βένιο – Ιπποκράτη Χρηστάκο στα Αγόρια ηλικίας κάτω των 19 ετών, ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία η 1η ημέρα του τετραήμερου Φεστιβάλ Μπιτς Βόλεϊ στο Karteros Beach Sports Center, που θα διαρκέσει έως την Κυριακή 3 Ιουλίου.

Στο στολίδι του Ηρακλείου και της χώρας, στις νεότευκτες Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις, έκανε ποδαρικό και το Μπιτς Βόλεϊ, στο τουρνουά που συνδιοργανώνουν, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, το ΕΑΚ Ηρακλείου και η Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023», με την οργανωτική υποστήριξη του ΑΠΣ Πήγασος.

Από το πρωί της Πέμπτης πραγματοποιήθηκαν συνολικά 44 παιχνίδια στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 19 και οι μεγάλοι τελικοί διεξήχθησαν το βράδυ υπό το φως των προβολέων.
Στα κορίτσια οι Πιτσούλη - Πρινιωτάκη επικράτησαν των Αραμπατζή – Μαρκάκη στο τάι μπρέικ και 3ες κατατάχθηκαν οι ηττημένες των ημιτελικών Ματαλλιωτάκη – Καλουτσάκη και Μαρινάκη – Βουτετάκη.
Στα αγόρια μεγάλοι νικητές οι Βένιος – Χρηστάκος, με ανατροπή και τάι μπρέικ επί των Σπιταδάκη – Αστρινάκη. Την 3η θέση κατέλαβαν οι Μαρκόπουλος – Σφακιανάκης και Απλαδάς – Γαλιάκης.

Τις απονομές στις ομάδες των τελικών έκανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Γιώργο Πιτσούλη, το μέλος τους ΔΣ της ΕΟΠΕ, Ελένη Καζάκου και τον πρόεδρο του ΕΑΚΗ, Λευτέρη Ζερβό.

Το Φεστιβάλ Μπιτς Βόλεϊ συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή με την ηλικιακή κατηγορία κάτω των 17 ετών και έχουν δηλώσει συμμετοχή έως τώρα 47 ομάδες Κοριτσιών και 10 Αγοριών.
Το σαββατοκύριακο 2-3/7 θα διεξαχθούν οι κατηγορίες Γυναικών (26 ομάδες), Ανδρών (23 ομάδες), Amateur Γυναικών (17 ομάδες), Amateur Ανδρών (21 ομάδες) και τα Μίνι 3Χ3 (με δεκάδες παιδάκια).

Μεταξύ των συμμετεχόντων, μάλιστα, υπάρχουν και διεθνείς αθλητές μας, όπως οι Μενέλαος Κοκκινάκης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Γιώργος Μονιάκης, Θανάσης Μαρούλης κλπ.

Τα τουρνουά διεξάγονται σε 5 διαμορφωμένα γήπεδα του Karteros Beach Sports Center από νωρίς το πρωί έως την ολοκλήρωση κάθε κατηγορίας το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο για τους θεατές και σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες προσφέρονται από τους διοργανωτές οι εμφανίσεις των αγώνων τους και πολλά αξεσουάρ.
Για τους νικητές έχουν προβλεφθεί έπαθλα και χρηματική επιβράβευση (για τις μικρές ηλικίες, δώρα που προσφέρει ο Κωτσόβολος).

Να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα, από το συμβολικό παράβολο συμμετοχής κάθε ομάδας, θα διατεθούν στο «ΘΕΜΑ 117Α Λέσχες Lions Νοτίου Ελλάδος» για την αγορά ενός θερμικού κυκλοποιητή για παιδιά με καρκίνο.

Read 260 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george