Print this page

"Xλωμή" η πρώτη του ΟΦΗ

30 Jun 2022 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Χωρίς προπονητή, καθώς ο Νίκος Νιόπλιας είναι καθηλωμένος με την ίωση της εποχής στο σπίτι του, μέλη του τεχνικού επιτελείου για τον ίδιο λόγο, αλλά και παίκτες που έχουν νοσήσει, ο ΟΦΗ ξεκίνησε δειλά-δειλά την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.

Η "πρώτη" της ομάδας ήταν "χλωμή" ωστόσο, για ένα ακόμη σημαντικό λόγο.

Δεν υπήρχε στο γήπεδο ΚΑΜΙΑ μεταγραφή, καθώς ο ΟΦΗ δεν έχει δημοσιοποιήσει  ακόμη, καμία συμφωνία, με κάποιο νέο παίκτη.

Απο την "πρώτη" της ομάδας, απόντες ήταν και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι για διάφορους λόγους, απουσιάζουν.

Στην κατηγορία αυτή, ανήκει ο Βούρος, ο οποίος έχει τραυματισμό απο πέρσι, ο Επασί που είναι με την Εθνική Καμερούν, ο Μεγιάδο, που έχει πρόβλημα με το διαβατήριο του και είναι ακόμη στην Αργεντινή και ο Φαν Ντάινεν με ίωση και αυτός.

Ετσι, στις πρώτες προπονήσεις του ΟΦΗ, μετέχουν οι Σωτηρίου, Σηφάκης, Μανδάς, Weiss, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Διαμαντής, Γιαννούλης, Στάικος, De Guzman, Durmishaj, Αποστολάκης, Neira, Μπουζούκης, Toral, Τσιλιανιδης, Kamau και Γρίβας.

Μόλις 19 παίκτες δηλαδή, ενώ είναι πιθανό, κάποιοι απο αυτούς να μην είναι στο ρόστερ της ομάδας, τη νέα σεζόν.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ΟΦΗ, θα γίνει στο Ηράκλειο, μέχρι τις 15 Ιουλίου, οπότε και η ομάδα αναχωρεί για προετοιμασία στην Ολλανδία.

Εκεί θα «χτιστεί» και φέτος ο νέος ΟΦΗ (15-30 Ιουλίου), ο οποίος έχει ανακοινώει τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στο διάστημα της παραμονής του στο εξωτερικό.

Πρόκειται για 4 φιλικά παιχνίδια τα οποία θα είναι με την Ουτρέχτη (20/7), με την Χέρακλες (23/7), με την Βίτεσε (26/7) και με την Go Ahead Eagles (29/7).

Τέσσερις, δηλαδή καλές Ολλανδικές ομάδες, απέναντι στις οποίες ο Νίκος Νιόπλιας θα τσεκάρει την αγωνιστική δυνατότητα της ομάδας, που θα χτίσει.

Μετά την επιστροφή στην Ελλάδα, ο ΟΦΗ θα συμμετάσχει σε τουρνουά στο Βόλο με τη συμμετοχή της τοπικής ομάδας, του ΠΑΣ Γιάννινα και του Αστέρα Τρίπολης 7-9 Αυγούστου.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου, οπότε δεν αποκλείεται ένα ακόμη φιλικό για τον ΟΦΗ, ως πρόβα-τζενεράλε το Σαββατοκύριακο 13-14 Αυγούστου.



Read 644 times Last modified on Sunday, 03 July 2022 09:30
Rate this item
(0 votes)

Latest from george