Print this page

Δυο "παιδιά" του ΟΦΗ σήκωσαν την κούπα στην Κύπρο! (VIDEO)

25 May 2022 Written by

Tου Γιώργου Κορτσιδάκη

Ο φετινός πρωταθλητής Κύπρου, ο Απόλλων Λεμεσού, είχε φέτος...άρωμα ΟΦΗ!
Δυο «παιδιά» του ΟΦΗ, κορυφαίοι στο αντικείμενο τους, έβαλαν και αυτοί το ...χεράκι τους, για να έρθει η κούπα στον Απόλλωνα.
Ο Κυριάκος Κακαβελάκης επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας και ο Κώστας Παππάς επικεφαλής των φυσικοθεραπευτών του Κυπριακού συλλόγου, ήταν η ιατρική «εγγύηση», για να έρθει ο τίτλος στην Λεμεσό.
Και οι δυο, μετά απο πολλά χρόνια στον ΟΦΗ, εξαργύρωσαν αυτή τους την εμπειρία στην Κύπρο και σήκωσαν την ...κούπα, μετά απο 5 χρόνια σκληρής δουλειάς.
Οι καλοί δεν χάνονται και οι αξίες πάντα αναγνωρίζονται.
Με τον Κυριάκο και τον Κώστα, μιλήσαμε στο WINNER της τηλεόρασης CRETA για αυτήν τους την μεγάλη επιτυχία στην Κύπρο, τις 40 μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές που έχουν ζήσει ακόμη με την ομάδα της Λεμεσού, για την οποία είναι συνήθεια να βγαίνει κάθε χρόνο στην Ευρώπη, για την αγάπη τους για τον ΟΦΗ, αλλά και τα άβολα συναισθήματα τους, όταν απέκλεισαν την ομάδα της καρδιάς τους, στο ευρωπαικό παιχνίδι του Γεντί Κουλέ.
Μιλήσαμε ακόμη, για τον ΟΦΗ του σήμερα, που πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού, αλλά και την οργάνωση της ομάδας, που είναι μέρα με τη νύχτα όπως λένε, σε σχέση με την δική τους εποχή.
Και κατέληξαν με την ευχή, ο ΟΦΗ να μπορέσει να κερδίσει το στοίχημα του Γεντί Κουλέ, ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, γιατί όπως λένε, εκείνος μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

"Δικαιώθηκα για την επιλογή μου να έρθω στην Κύπρο, ήταν μια δύσκολη απόφαση" μας είπε ο Κυριάκος Κακαβελάκης, όταν εγκατέλειψε την Κρήτη, αναζητώντας μια νέα ευκαιρία στην Κύπρο.

Εκεί με μοναδικό εφόδιο τις καλές συστάσεις του άλλοτε παίκτη του ΟΦΗ και μεγάλης ποδοσφαιρικής φυσιογνωμίας στην Κύπρο Φώτη Παπουλή, μπήκε στον χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου και η σημερινή πρωταθλήτρια ομάδα, του έδωσε τα κλειδιά του ιατρικού επιτελείου.

"Δουλεύουμε σε απίστευτες συνθήκες και σε ένα πολύ οργανωμένο κλάμπ" ανέφερε ο Κυριάκος Κακαβελάκης, ενώ ο Κώστας Παπάς, σημείωσε με νόημα ότι "οι σύγχρονες ομάδες πρέπει να έχουν ένα οργανωμένο ιατρικο επιτελείο. Οταν συμβαίνει αυτό ξεκινάμε με 10 βαθμούς μπροστά στο πρωτάθλημα!".

"Στο ευρωπαικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο Γεντί Κουλέ, πήγα σε λάθος αποδυτήρια. Μπερδεύτηκα απο συνήθεια" παραδέχθηκε ο Κώστας Παππάς, ενώ ο Κυριάκος Κακαβελάκης σημείωσε ότι "είναι πολύ άβολος ο πάγκος των φιλοξενουμένων, στο Γεντί Κουλε. Το έζησα και αυτό".

"Παρακαλούσαμε να παίζει άλλη ώρα ο ΟΦΗ απο τον Απόλλωνα Λεμεσού" αποκάλυψε ο Κώστας Παππας.

"Φέτος χάρηκα το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο ΟΦΗ" πρόσθεσε με νόημα και συμπλήρωσε λέγοντας ότι "το Γεντί Κουλέ, πρέπει να γεμίσει, γιατί ο κόσμος μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον ΟΦΗ".

Ενώ ο Κυριάκος Κακαβελάκης ανέφερε ότι "υπάρχει ένας προπονητής κόσμημα στην ομάδα και άνθρωποι που ξέρουν τι κάνουν. Ο ΟΦΗ έχει όλα τα εφόδια να επιστρέψει ξανά στις θέσεις που ανήκει".

Ο Κώστας Παππάς, μας αποκάλυψε ακόμη, οτι παρά την πρόκληση του Τσάμπιονς Λίγκ, έχει αποφασίσει να επιστρέψει στο Ηράκλειο, καθώς έχει ήδη δρομολογήσει ένα ιδωτικό φυσικοθεραπευτήριο.

"Ηταν μια δύσκολη απόφαση για μένα, αλλά τελικά γυρίζω ξανά στον τόπο μου" ανέφερε με συγκίνηση ο Κώστας.

Δείτε στο παρακάτω VIDEO την συζήτηση με τον Κυριάκο Κακαβελάκη και τον Κώστα Παππά στο WINNER.

Read 1382 times Last modified on Monday, 30 May 2022 12:35
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media