Print this page

Κακοκαιρία: Aναβλήθηκαν αγώνες, εγκλωβίστηκαν ποδοσφαιριστές στα χιόνια

26 Jan 2022 Written by

Η κακοκαιρία που πλήτει την Αττική, οδήγησε σε οριστική αναβολή, του επαναλληπτικού αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι δύο ομάδες επρόκειτο να διασταυρώσουν τα ξίφη τους την Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο, έχοντας αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση, μετά τη μεταξύ τους λευκή ισοπαλία (0-0) στην Τούμπα.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου απέστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ και την ενημέρωσε ότι το γήπεδο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα μείνει κλειστό τουλάχιστον ως την Τετάρτη.
Ετσι, με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο. ο αγώνας αναβλήθηκε.
Επίσημη είναι και η αναβολή του επαναληπτικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Αναγέννηση Καρδίτσας στη θεσσαλική πόλη, πάντα για το Κύπελλο Ελλάδος.
Την ίδια τύχη είχε και το παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναιτωλικός για το Κύπελλο, ενώ όπως φαίνεται το μοναδικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί είναι το Λαμία-Άρης.

Οι εκλωβισμένοι της ΑΕΚ

Για την ομάδα της ΑΕΚ, να αναφέρουμε οτι όπως έγινε γνωστό, ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Βασίλης Δημητριάδης και συνολικά περίπου δέκα μέλη του προσωπικού πέρασαν τη νύχτα στα Σπάτα καθώς δεν μπόρεσαν να αποχωρήσουν λόγω του χιονιά και από νωρίς το πρωί με πρωτοβουλία της ΠΑΕ έγιναν κινήσεις για τον απεγκλωβισμό τους που στέφθηκαν με επιτυχία.
Αρκετοί παίκτες όμως, πέρασαν δύσκολη νύχτα καθώς εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό και αναγκάστηκαν να μεταβούν σε κοντινό ξενοδοχείο.

Επεσε το στέγαστο στη Λεωφόρο

Η σφοδρή χιονόπτωση που προκάλεσε στην Αττική η κακοκαιρία "Ελπίδα" οδήγησε σε πολλές ζημιές σε κτήρια, μεταξύ των οποίων και το "Απόστολος Νικολαΐδης", το γήπεδο της Λεωφόρου, όπου έπεσε το στέγαστρο στο από την πλευρά των επισήμων!
Θα γίνουν άμεσες ενέργειες για να φτιαχτεί, όμως υπάρχει ενδεχόμενο να τεθεί ζήτημα αλλαγής έδρας στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης (29/1, 19:30).

Read 792 times Last modified on Thursday, 27 January 2022 15:39
Rate this item
(0 votes)

Latest from george