Print this page

H αποστολή του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ

14 Jan 2022 Written by

Μεγιάδο και Μαρινάκης, που εξέτισαν την ποινή τους (δεν έπαιξαν στη Ριζούπολη) είναι τα νέα πρόσωπα του ΟΦΗ, στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (Σάββατο 15/1, 7.30μμ).

Απών θα είναι ο Λάμπρου, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στον ΟΦΗ απο τον ΠΑΟΚ και δεν είχε αγωνιστεί ούτε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, μετά απο συμφωνία των δυο διοικήσεων.

Μαρινάκης και Μεγιάδο, θα επιστρέψουν στο βασικό σχήμα.

Ενώ την θέση του Λάμπρου, που αγωνίστηκε ως φορ με τον Απόλλωνα και έβαλε δυο γκολ, πιθανότατα θα πάρει ο Ντουρμισάι.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Λυμπεράκης, Καστάνιος, Ντε Γκουζμάν, Διαμαντής, Καμάου, Τσιλιανίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μαγιάδο, Νταμπί, Φαν Ντάινεν, Βούρος, Ντουρμισάι, Γκαγέγκος, Τοράλ, Σελίμοβιτς.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απο την προπόνηση:

Με τους Νίκο Μαρινάκη και Miguel Mellado να επιστρέφουν στην αποστολή, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (14/1) στο Δημοτικό Γήπεδο Αλίμου, η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό (15/1, 19:30) αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής πάσας, ταχύτητες αντίδρασης και ασκήσεις τακτικής. 

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή, προπονήθηκαν κανονικά με εξαίρεση τον Δημήτρη Σωτηρίου, ο οποίος συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, συμπεριλήφθηκαν οι: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Neira, Λυμπεράκης, Castaignos, De Guzman, Διαμαντής, Kamau, Τσιλιανίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Mellado, Nabi, van Duinen, Βούρος, Durmishaj, Gallegos, Toral, Selimovic.

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 18:30 το απόγευμα από την Αθήνα για την Θεσσαλονίκη και αναμένεται να επιστρέψει στο Ηράκλειο αύριο, Σάββατο (15/1), μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. 

Read 793 times Last modified on Saturday, 15 January 2022 20:35
Rate this item
(0 votes)

Latest from george