Ο Εργοτέλης αν και έχει επιθετικό πρόβλημα, τελικά αντί για μεταγραφή, ανακοίνωσε αποχώρηση παίκτη και μάλιστα με δανεισμό.
Συγκεκριμένα, παραχώρησε τον 24χρονο εξτρεμ Charles Kwateng στην Βέροια, η οποία πρωταγωνιστεί στον Βόρειο Ομιλο της Σούπερ Λίγκ 2.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης:
Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει τον δανεισμό του Charles Kwateng στην Βέροια.
Μετά από επαφές που είχαν οι άνθρωποι των διοικήσεων επήλθε η συμφωνία προκειμένου ο 24χρονος (γεννηθείς 27/5/1997) εξτρεμ να παραχωρηθεί έως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν στην ομάδα της Ημαθίας με οψιον αγοράς μετα την λήξη του δανεισμού.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο “Charlito” ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2018 ενώ τον περασμένο Ιούλιο ανανέωσε το “κιτρινόμαυρο” συμβόλαιο του εως 30 Ιουνίου του 2023.
Ο Kwateng σχολιάζοντας τον δανεισμό του στην ομάδα της Βέροιας επεσήμανε: «Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στον Εργοτέλη. Αισθάνομαι λίγο περίεργα που φεύγω να πάω σε άλλη ομάδα. Σίγουρα είναι θετικό το γεγονός ότι η Βέροια έχει μεγάλες φιλοδοξίες και στόχος της είναι η άνοδος».