Του Γιώργου Κορτσιδάκη
Στον Κοσμά Τσιλιανίδη είναι στραμμένα τα βλέμματα στον ΟΦΗ, καθώς ο 27χρονος επιθετικός, είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει ο ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας την Παρασκευή (12/11, 6.30μμ) στο Παγκρήτιο στάδιο.
Ο Τσιλιανίδης, που ουσιαστικά έχει χάσει δυο σεζόν στον ΟΦΗ, λόγω τραυματισμών, είναι σύμφωνα με τους γιατρούς απόλυτα έτοιμος και εκείνο που μένει είναι η δική του ψυχολογία και η φυσική του κατάσταση, ώστε να μπορέσει να βοηθήσει στον ΟΦΗ.
Στην κρητική ομάδα, περιμένουν με αγωνία την επιστροφή του, καθώς ποντάρουν σε αυτόν, για την τόνωση της προβληματικής μέχρι σήμερα, επιθετικής γραμμής της ομάδας.
Ο υγιής Τσιλιανίδης, θα μπορούσε να είναι ιδανική λύση για την θέση του δεξιού εξτρέμ, για τον ΟΦΗ, που θέλει ένα παίκτη με την ταχύτητα και την προσωπικότητα του 27χρονου επιθετικού.
Το ζητούμενο είναι να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν μετά την επέμβαση στο γόνατο (χιαστός) τον Μάιο του 2020, αλλά και εκείνη που έκανε ξανά τον Ιανουάριο του 2021. Ακολούθησε μια αποθεραπεία του ποδοσφαιριστή σε ειδικό κέντρο του εξωτερικού και πλέον απο το καλοκαίρι δουλεύει, σκληρά, με την ομάδα.