Print this page

ΟΦΗ: Με τη σκέψη στα Γιάννινα

23 Sep 2021 Written by

Στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιαννινα, που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (27/9, 5.15μμ) για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ, στρέφει την προσοχή του ο ΟΦΗ.

Μετά απο τρείς ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (με Αρη, ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης), ο ΟΦΗ ψάχνει μια νίκη που θα του δώσει βαθμολογική ώθηση, ωστόσο είναι σαφες ότι και στα Γιάννινα, τον περιμένει ένα δυνατό παιχνίδι.

Ο Μαρινάκης που προπονήθηκε την Πέμπτη (23/9) φαίνεται να ξεπέρασε τον τραυματισμό του και να επιστρέφει στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Ναμπί, Μεγιάδο, Τοράλ, Στάικος και Τσιλιανίδης, παραμένουν στο απουσιολόγιο της ομάδας.

 

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απο την προπόνηση αναφέρει:

Με τον Νίκο Μαρινάκη να προπονείται κανονικά ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/9) η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς, έκαναν αποθεραπεία. Η προπόνηση για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής, παιχνίδι μικρών σχέσεων και τελικό παιχνίδι.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Adil Nabi, με τους Miguel Mellado, Jon Toral, Πασχάλη Στάικο και Κοσμά Τσιλιανίδη να συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα αποκατάστασης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (24/9), στις 10:00.

Read 268 times Last modified on Thursday, 23 September 2021 16:38
Rate this item
(0 votes)

Latest from george