Print this page

Eλάτε να ζεστάνουμε ξανά το γήπεδο μας-Ξεπέρασαν τις 2 χιλιάδες οι κάρτες φίλου ΟΦΗ

17 Sep 2021 Written by
"Ελάτε να ζεστάνουμε ξανά το γήπεδο μας και με μια ωραία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, να βοηθήσουμε την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες μας, στην επίτευξη ενός ακόμη θετικού αποτελέσματος" αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, σε ένα κάλεσμα στους φιλάθλους για το παιχνίδι με την ΑΕΚ (Κυριακή 19/9, 6.15μμ).
Παράλληλα, κάνει γνωστό, ότι, οι κάρτες φίλου ΟΦΗ, που έχουν διατεθεί, ξεπέρασαν τις 2 χιλιάδες και απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, για τη στήριξη του.
 
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει:
 
Φίλοι του ΟΦΗ,
Την Κυριακή η ομάδα μας, δίνει το πρώτο φετινό μεγάλο παιχνίδι στο "σπίτι" μας, στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, απέναντι στην ΑΕΚ.
Ενα παιχνίδι, που θα είναι και το πρώτο, μετά την πανδημία, με τον κόσμο μας, ξανά στις εξέδρες.
Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ καλεί τους φιλάθλους, να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας, στο σπουδαίο αυτό, παιχνίδι.
Ελάτε να ζεστάνουμε ξανά το γήπεδο μας και με μια ωραία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, να βοηθήσουμε την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες μας, στην επίτευξη ενός ακόμη θετικού αποτελέσματος.
ΥΓ. Εσπασε και το φράγμα των 2 χιλιάδων καρτών φίλου ΟΦΗ και μάλιστα μέσα σε λίγες μέρες! Ενα μεγάλο ευχαριστώ, στους φιλάθλους. Συνεχίζουμε δυνατά, για ένα γήπεδο με δυνατή φωνή και παλμό για τον ΟΦΗ μας! #ofierasitechnis
YΓ2. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ ενημερώνει τους φιλάθλους, ότι τα γραφεία του συλλόγου μας (Ισαύρων 93, πίσω απο τη Θύρα 1), θα είναι ανοιχτά τόσο το Σάββατο (9πμ-2μμ), όσο και την Κυριακή (4μμ-6.15μμ), για την διάθεση καρτών φίλου ΟΦΗ και εγγραφές νέων μελών.
Read 1133 times Last modified on Sunday, 19 September 2021 19:06
Rate this item
(0 votes)

Latest from george