Print this page

Δυνατό φιλικό ο Εργοτέλης

08 Sep 2021 Written by

Συνεχίζονται τα δυνατά φιλικά για τον Εργοτέλη.

Το προσεχές Σάββατο (11/9, 6μμ) στο Παγκρήτιο, υποδέχεται τον ΑΟΧανιά, με τον οποίο θα κοντραριστεί στην Σούπερ Λίγκ 2, σε ένα τεστ, χρήσιμων συμπερασμάτων, τοσο για τον προπονητή του Εργοτέλη Νικο Μπαδήμα, όσο και για τον προπονητή των Χανίων, Νίκο Παπαδόπουλο.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Εργοτέλης:

Σε ακόμη μια εβδομάδα προετοιμασίας έχει μπει η ομάδα μας η οποία σήμερα βρέθηκε δις στο Παγκρήτιο για προπόνηση.

Οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν την σκληρή δουλειά με την σημερινή ημέρα να περιλαμβάνει ταχυδύναμη με αντιστάσεις και παιχνιδι με μπάλα.

Η τωρινή εβδομάδα αναμένει να ολοκληρωθεί με ένα ακόμη δυνατό φιλικό καθώς το Σάββατο ο Εργοτελης θα υποδεχτεί τα Χανιά στο Παγκρήτιο στις 18.00 το απόγευμα.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των μέτρων για την διασπορά του Covid 19 αλλά και για τις εργασίες που λαμβάνουν χώρα στις κερκίδες του γηπέδου.

Read 1591 times Last modified on Saturday, 11 September 2021 17:33
Rate this item
(0 votes)

Latest from george