Print this page

ΟΦΗ: Αμφίβολος για Βόλο και ο Σαρδινέρο

06 Aug 2021 Written by

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Ισπανού επιθετικού Σαρδινέρο, στα δυο φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο ΟΦΗ στο Βόλο, την Κυριακή (8/8) και την Τρίτη (10/8), με τον Βόλο και ένα εκ των Αστέρα Τρίπολης ή Ατρόμητο, στο πλαίσιο ενός φιλανθρωπικού τουρνουά.

Ο Σαρδινέρο ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης και ο Νίκος Νιόπλιας, θα αποφασίσει το αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή, για τον Βόλο και αν τον πάρει πόσο χρόνο θα του δώσει στα δυο φιλικά παιχνίδια.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει για τον Βόλο το Σάββατο (7/8) το μεσημέρι και ενώ θα έχει προηγηθεί πρωινή προπόνηση στο Βαρδιογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Ολλανδός Φαν Ντάινεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αυχένα και θα ενισχύσει τον ΟΦΗ στα δυο φιλικά παιχνίδια.

Οχι όμως και οι τραυματίες Τοράλ, Ναμπί, Βάτερμαν, Στάικος, Τσιλιανίδης.

Το φιλικό Βόλος-ΟΦΗ θα γίνει στις 9 το βράδυ της Κυριακής (8/8), ενώ το επόμενο φιλικό με το νικητή του αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος θα γίνει την Τρίτη (10/8) στις 6.30 ή 9μμ.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ απο την προπόνηση αναφέρει:

Με άσκηση κατοχής μπάλας, ασκήσεις ταχύτητας, τελειώματα φάσεων και τελικό παιχνίδι ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (6/8) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προπόνηση της ομάδας μας.

Ο Adrian Sardinero ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ο Adil Nabi συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος, οι Boy Waterman και Jon Toral έκαναν θεραπεία, ενώ οι Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αύριο, Σάββατο (7/8), η προπόνηση έχει οριστεί για τις 08:00 το πρωί ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει για τον Βόλο, όπου θα συμμετάσχει στο φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα της Μαγνησίας.

Read 444 times Last modified on Friday, 06 August 2021 14:20
Rate this item
(0 votes)

Latest from george