Print this page

Τα κορίτσια του ΟΦΗ στην προπόνηση της Εθνικής

24 Jun 2021 Written by

Την προπόνηση της Εθνικής ομάδας βόλει γυναικών, η οποία προετοιμάζεται στο Ηράκλειο και το κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, ενόψει της συμμετοχής της στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, κορίτσια απο τις υποδομές βόλει του ΟΦΗ.

Συνοδευόμενα απο τον προπονητή τους Μανώλη Πρασανάκη και την προπονήτρια Χριστίνα Πάσχου και τηρώντας ότι προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι μικρές αθλήτριες του ΟΦΗ, είδαν απο κοντά την προπόνηση της Εθνικής στο κλειστό του Λίντο και αμέσως μετά έβγαλαν φωτογραφίες και πήραν αυτόγραφα απο τις αθλήτριες του εθνικού μας συγκροτήματος.

Το τμήμα βόλει του ΟΦΗ, με ανακοίνωση του, εύχεται στα κορίτσια της Εθνικής, καλή επιτυχία στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα και σύντομα να είναι ξανά στο Ηράκλειο και για επίσημους αγώνες!

 

Δείτε ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Read 1390 times Last modified on Sunday, 27 June 2021 23:20
Rate this item
(0 votes)

Latest from george