Print this page

Τουρκία-Ιταλία: Απόψε η πρεμιέρα στο Euro 2020

11 Jun 2021 Written by

Πρεμιέρα σήμερα (10μμ-ΑΝΤ1) στο Euro 2020 με το παιχνίδι Τουρκία-Ιταλία που θα γίνει στο Ολίμπικο της Ρώμης..

Η Τουρκία του Σενόλ Γκιουνές "τρέχει" αήττητο σερί έξι αγώνων σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια. Προέρχεται από νίκη με 2-0 επί της Μολδαβίας, σημειώνοντας, μάλιστα και τα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επικρατώντας με 4-2 επί της Ολλανδίας και με 3-0 επί της Νορβηγίας, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη (3-3) με τη Λετονία. Στους δύο από τους τρεις πιο προσφατους αγώνες της, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

"Τρένο" χωρίς φρένα θυμίζει η πορεία της Ιταλίας, που μετράει οχτώ συνεχόμενες νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή (4-0) επί της Τσεχίας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός οτι σε όλες αυτές τις αναμετρήσεις έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Εκτός από την ανασταλτική της λειτουργία, εξαιρετικά τα πήγε και η γραμμή κρούσης της, καθώς σημείωσε 25 γκολ. Τελευταία της ήττα, αυτή (1-0) από την Πορτογαλία στις 10 Σεπτεμβρίου του 2018.

Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνουν να βρίσκονται και οι δύο αντίπαλοι. Η Ιταλία φαίνεται να είναι το φαβορί, όμως, η Τουρκία δείχνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική και μπορεί να μείνει όρθια στη πρεμιέρα της διοργάνωσης. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σέντρα στο EURO-Oτι πρέπει να γνωρίζετε

Read 316 times Last modified on Friday, 11 June 2021 14:08
Rate this item
(0 votes)

Latest from george