Print this page

Παίζουν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου

29 Apr 2021 Written by

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κοντράρονται απόψε (7μμ-Cosmotesports 3) στην Τούμπα, με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (22 Μαίου), στον οποίο βρίσκεται ήδη ο Ολυμπιακός, μετά τη πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιάννινα.
Τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για τον ΠΑΟΚ, το παιχνίδι έχει το χαρακτήρα του αγώνα της χρονιάς, καθώς είναι η τελευταία ελπίδα και για τους δυο, για κάποιο τίτλο στην φετινή σεζόν.
Ο ΠΑΟΚ με τη νίκη στο ΟΑΚΑ (0-1), έχει το αβαντάζ, αλλά τίποτε δεν έχει ακόμη κριθεί.
Ο Πάμπλο Γκαρσία ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές του ότι το σκορ εκείνου το παιχνιδιού δεν εξασφαλίζει την πρόκριση και πως σήμερα στον δεύτερο ημιτελικό με την ΑΕΚ θα πρέπει να ξεχάσουν το σκορ του πρώτου αγώνα.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν έχει στη διάθεση του τον Ομάρ Ελ Καντουρί και τον Άνχελ Κρέσπο ( λείπουν επίσης Καγκάβα, Περέιρα και Μιχάι).
Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει καταστρώσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση και μένει να δούμε σε ποιο θα κατασταλάξει με το 4-3-3 και το 3-5-2 να είναι τα δύο εναλλακτικά συστήματα που μπορεί να παρατάξει την ομάδα του.

Εάν επιλέξει το πρώτο ο Τσιντώτας θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ο Βασιλαντωνόπουλος δεξιά στην άμυνα, στο αριστερό άκρο ο Λόπες και οι Τσιγκρίνσκι - Σβάρνας θα συνθέτουν το αμυντικό δίδυμο.
Για την τριάδα του κέντρου φαβορί είναι οι Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος και Σιμάνσκι με τον Σάκχοβ να διεκδικεί κι εκείνος μία θέση στην ενδεκάδα. Αριστερά στην επιθετική τριπλέτα θα είναι ο Μάνταλος, δεξιά ο Τάνκοβιτς και στην κορυφή ο Ανσαριφάρντ.

Εάν τελικά επιλέξει το 3-5-2 τότε εκείνος που θα θυσιαστεί είναι ο Τάνκοβιτς με τον Νεντελτσιάρου να παίρνει τη θέση του και να μπαίνει δίπλα στους Τσιγκρίνσκι και Σβαρνα για να συνθέσει την αμυντική τριάδα. Βασιλαντωνόπουλος και Λόπες θα πάρουν τις δύο πλευρές, η τριάδα του κέντρου θα μείνει ως έχει και ο Μάνταλος θα είναι εκείνος που θα βρεθεί κοντά στον Ανσαριφάρντ.

 

Read 341 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george